Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αλλαγή στο πρόγραμμα

Εν τω μεταξύ, ενώ το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε ότι η παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος θα γινόταν στο εκθεσιακό κέντρο στη Ν. Καρβάλη, τα σχέδια άλλαξαν. Χθες το πρωί επισκέφθηκε το δήμαρχο Καβάλας ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ Δημήτρης Γόντικας και ζήτησε να γίνει η παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αυτό κρίθηκε σκόπιμο καθώς η αντίστοιχη αίθουσα αλλά και το σύνολο του Εκθεσιακού κέντρο κρίθηκε ακατάλληλο…  Οπότε το ραντεβού για την παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος είναι για τις 10.00 το πρωί στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Νωρίτερα, στο δημαρχείο θα γίνει σύσκεψη παρουσία και του κ. Μανιάτη, των εκπροσώπων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, των τοπικών αρχών, δηλαδή Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια και ΤΕΙ. Το θέμα της σύσκεψης θα είναι η ενημέρωση για τις ενεργειακές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα στην περιοχή μας!!!

 

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο κ. Μανιάτης με τους συνεργάτες του θα είναι από σήμερα το βράδυ στην Καβάλα και δεν αποκλείεται στο πρόγραμμά του να έχει και μια συνάντηση με τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.