Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Το δράμα του Βαγγέλη

Εδώ και μερικές εβδομάδες κάποιοι πασόκοι (Παπανδρεϊκών καταβολών) υποβάλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο στο μαρτύριο της σταγόνας. Καθημερινά και ένα στέλεχος του κόμματος δηλώνει ότι αποχωρεί, αντί να αποχωρήσουν όλοι μαζί με τη μία. Μάλιστα αυτές οι επιστολές αποχώρησης είναι σχεδόν πανομοιότυπες, μόνο το ονοματεπώνυμο αλλάζει… Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει ότι υπάρχει, τουλάχιστον, μια επικοινωνία και μια συνεννόηση αυτών των στελεχών μεταξύ τους. Χθες λοιπόν ήρθε η σειρά του καβαλιώτη Σίμου Μαμτσαδέλη να ανακοινώσει ότι αποχωρεί, ως «πιστός στις ιδρυτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ»…

 

Στο ίδιο κλίμα με τους αποχωρήσαντες είναι – ή καλύτερα ήταν μέχρι πρότινος – και η εκ Θάσου διοικητής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Πόπη Γερακούδη, η οποία ωστόσο ξεκαθάρισε στους πρώην συντρόφους της – σύμφωνα με τις πληροφορίες – ότι απεταξάμην τον Παπανδρεϊσμό  καθώς τώρα είδε το φως το αληθινό του Βενιζελισμού!!!

 

Μπράβο της και άξια, μπορεί να πει κάποιος για τα δείγματα γραφής και πίστης στην κομματική νομιμότητα, που επιδεικνύει!!! Μόνο που υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή που υιοθετούν οι επικριτές της, λέγοντας ότι δεν είχε καμία διάθεση να μπει σε περιπέτειες και να αφήσει την ασφάλεια και τον καλό μισθό που απολαμβάνει από την θέση που κατέχει, την οποία κέρδισε ελέω Βαγγέλη Βενιζέλου… με άλλα λόγια, η Πόπη δεν μπορεί να είναι δύο φορές αχάριστη (!!!) γι’ αυτό και έμεινε στην θέση της.