Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Έχουμε ξεφύγει

Κυκλοφόρησε η πληροφορία αρχικά στα καφενεία των Ελευθερών και όπως ήταν φυσικό πολύ γρήγορα απλώθηκε παντού!!! Ιδιοκτήτης κατσίκας στον εν λόγω χωριό του Δήμου Παγγαίου, βρήκε το ζώο του να έχει πέσει θύμα βιασμού. Ο δράστης έδεσε το στόμα της κατσίκας με αυτοκόλλητη ταινία, οπότε χωρίς το άγχος να γίνει αντιληπτός εκτόνωσε την σεξουαλική του διαστροφή!!! Όταν ο ιδιοκτήτης της κατσίκας βρήκε το ζώο σε άθλια κατάσταση κατάλαβε το έγινε, χωρίς όμως να μπορεί να το πιστέψει… Τελικά μετά τις σχετικές καταγγελίες το ζώο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Αγροτικό Κτηνιατρείο για να εξεταστεί από κτηνίατρο, όσο για τον δράση, αναζητείται, αν και ακόμη δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ταυτότητά του!!!

Και αν πιστεύετε ότι ανάλογα περιστατικά είναι σπάνια, μάθετε ότι τον περασμένο Μάιο, στην Κρήτη, καταδικάστηκε για κτηνοβασία ένας 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να… βιάζει την κατσίκα του γείτονα του!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός συνελήφθη την ώρα της «πράξης» μέσα στον στάβλο που διατηρούσε ο γείτονας του, έξω από το χωριό. Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ερχόταν κατ’ επανάληψη σε σεξουαλική επαφή με το τετράποδο και κίνησε τις υποψίες σε άλλο συγχωριανό, που έβλεπε πολλές φορές τις απογευματινές ώρες, να βγαίνει από τον στάβλο. Ο 25χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες  φυλάκιση, όμως μετά από την έφεση που άσκησε, αφέθη ελεύθερος.

Μιλάμε δηλαδή για έρωτα!!!