Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το εξώδικο της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ και…


Όπως γράφαμε στο φύλλο του Σαββάτου η Α.Ε. με την επωνυμία «KAVALA OIL» που εδρεύει στη Νέα Καρβάλη μας απέστειλε εξώδικο στο οποίο σημειώνεται ότι « Έτι μια φορά την 28η-01 -2012 σε άρθρο (ανυπόγραφο) σας δημοσιεύσατε σειρά αναληθών ανυπόστατων γεγονότων αναφορικά με τα επισυμβάντα και τα επακόλουθα της γενικής συνέλευσης του σωματείου εργαζομένων μας.
Μέγα μέρος των γεγονότων που καταγράφονται και αναφέρονται παρ' υμών βρίθουν από ψεύδη και αποτελούν κυριολεκτικά αποκυήματα φαντασίας.
Ειδικότερα και κυρίως τα όσα αναφέρονται σε συλλήψεις, εκατέρωθεν μηνύσεις και απελευθερώσεις ουδέποτε έλαβαν χώρα.
Οφείλατε να διασταυρώνετε την στοιχειώδη εγκυρότητα των πηγών σας δεδομένου ότι εν τέλει με τον αβασάνιστο και αντιδεοντολογικά ουσιαστικά τρόπο που αναπαράγετε πληροφορίες νοθεύετε την αλήθεια και την διαστρεβλώνετε σε τέτοιο βαθμό ώστε να παραπληροφορείτε συνεχώς τους αναγνώστες.
Συνακόλουθα το ιδιαίτερα ειρωνικά και δηκτικό σχόλιο σας περί «ΠΑΠΠΑΣ OIL» δημιουργεί εύλογο αγανάκτηση και οργή όχι μόνο στο Δ.Σ. της « KAVALA OIL» αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων αυτής.
Το συκοφαντικό και προσβλητικό σχόλιο σας αντιπαρερχόμεθα αναφέροντας απλώς ότι στις συνθήκες της σοβούσης κρίσεως στην «KAVALA OIL» δεν απωλέστηκε ουδεμία θέση εργασίας και δεν μειώθηκαν οι αποδοχές των εργαζομένων καίτοι το κράτος έχει αθετήσει μέχρι τούδε την καταβολή τεράστιων χρηματικών ποσών προς την εταιρεία μας.
Οι ενέργειες, οι αποφάσεις και οι κινήσεις μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτές

έλαβαν δε χώρα με την στήριξη των εργαζομένων που ουσιωδώς αποτελούν τους μετόχους αυτής.
Αν η Επιχείρηση ήταν «ΠΑΠΠΑΣ OIL» δεν θα υπήρχαν διαφωνίες και ενίοτε διαπληκτισμοί γεγονός που καταδεικνύει το αντιφατικό του σχολίου σας.
Επειδή τα όσα αναγράφονται στο ως άνω ρηθέν άρθρο σας είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά.
Επειδή (αγνοούμε τα κίνητρα και ελατήρια σας) πολλάκις αναπαράγετε ανύπαρκτα γεγονότα και καταστάσεις αποβλέποντας σε συστηματική παραπληροφόρηση των αναγνωστών.
Επειδή η συγκεκριμένη συμπεριφορά σας προκαλεί την αγανάκτησή μας και προσβάλλει βάναυσα την εταιρεία και τους εργαζόμενους αυτής

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
Εντός ευλόγου προθεσμίας μιας εβδομάδος από λήψεως της παρούσης: α) Να απόσχετε στο μέλλον από κάθε συναφές (ψευδές και δυσφημιστικό) σχόλιο
β) Να προβείτε σε επανορθωτικό δημοσίευμα αναφορικά με τα όσα επακολούθησαν της Γενικής συνελεύσεως και να ανακαλέσετε τα ειρωνικά σχόλια περί «ΠΑΠΠΑΣ OIL» .
Άλλως, μετά την παρέλευση της ανωτέρω τασσομένης προθεσμίας θα αποταθούμε στα αντίστοιχα αστικά και ποινικά Δικαστήρια για την παροχή της προβλεπόμενης έννομης προστασίας.