Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανησυχούν


Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ δεν είναι και στα καλύτερα τους το τελευταίο διάστημα και κάθε κίνηση που γίνεται προκαλεί κύματα πανικού. Για παράδειγμα βγαίνει ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αφήνει υπονοούμενα ότι ετοιμάζεται να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος και αμέσως ξυπνάει μνήμες του
1998. Θυμούνται πιο συγκεκριμένα ότι τότε ξεκίνησε μια αντιπαράθεση στο Δήμο Καβάλας με αντιπάλους τον Λευτέρη Αθανασιάδη και τον Μιχάλη Τιμοσίδη και η «μπάλα» πήρε μέχρι τον τότε νομάρχη Γιάννη Καρατζίωτη με συνέπεια για να επόμενα 12 χρόνια να χαθεί οριστικά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας.
Ακούν λοιπόν τώρα τα υπονοούμενα του περιφερειακού συμβούλου Μάκη Παπαδόπουλου ότι σκοπεύει να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και τους πιάνει κρύος ιδρώτας, καθώς εκτιμούν – και σωστά – ότι στα χάλια που είναι το τοπικό ΠΑΣΟΚ αν κατέβουν δύο συνδυασμοί αυτή τη φορά δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
Έτσι λοιπόν για να μην μένουν μόνοι με τις σκέψεις τους και στεναχωριούνται, πριν από μια εβδομάδα περίπου μαζεύτηκαν όλα τα κορυφαία στελέχη, από Αρχέλαο Γρανά μέχρι Κωστή Σιμιτσή και από Γιάννη Τσακλίδη μέχρι Ανδρέα Γράσσο σε παραλιακή καφετέρια, σχετικά  στην άκρη του λιμανιού για να μην τους βλέπουν και πολλά μάτια και αντάλλαξαν απόψεις. Για το τι ακριβώς είπαν δεν μπορέσαμε να μάθουμε και πολλά, αν υποθέτουμε κάτι είναι ότι κάποιοι ανέλαβαν να μιλήσουν στον κ. Παπαδόπουλο και να του βάλουν φρένο. Το τι αποτέλεσμα θα προκύψει θα φανεί το προσεχές διάστημα.