Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τι γίνεται με τη διοίκηση του νοσοκομείου;


Έχει κυκλοφορήσει ευρέως ότι ο επόμενος διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας θα είναι ο Μίμης Χριστοφιλογιάννης, ωστόσο κάποιοι που μιλάνε για το θέμα, υποστηρίζουν ότι δεν θα έπαιρναν και όρκο!!! Λέτε να έχει αλλάξει κάτι;

Πάντως μαθαίνουμε ότι έχει ανοίξει ιδιαίτερα η όρεξη του πρώην υπερνομάρχη Κώστα Τάτση ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί στη θέση του διοικητή του ιδρύματος. Ωστόσο πληροφορίες
τον θέλουν να έχει τυπικό κώλυμα, καθώς ως πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρίας η οποία βρίσκεται σε αντιδικία με το ελληνικό δημόσιο και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Σανατορίου, για τη μη νόμιμη αλλαγή της χρήσης της Ορθοπεδικής κλινικής, δίπλα στο Σανατόριο και για την εκκρεμότητα που υπάρχει με την επιστροφή ενοικίων 30 ετών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, όπως διατυπώθηκε πρωτόδικα.
Η έφεση που έχει ασκήσει η ΙΕΚ στην πρωτόδικη απόφαση αναμένεται να εκδικαστεί, την αύριο Παρασκευή, αν βέβαια το επιτρέψει η αποχή των δικηγόρων.
Επιπλέον  πρόβλημα έχει όπως φαίνεται και η προσωρινή διοικητής Σταυρούλα Μπουσμπουκίλια η οποία τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. της ΙΕΚ, πράγμα που σημαίνει ότι έχει το ίδιο κώλυμα.