Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Το Επιμελητήριο πάει «Α. Μαρδύρης»


Αντιδράσεις για την εκμίσθωση του ισογείου καταστήματος στην εταιρεία PUBLIC

 


 

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά διάφορα σενάρια μετεγκατάστασης των υπηρεσιών της σε άλλο χώρο από το διώροφο κτίριο στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης είναι να υπάρξει μετεγκατάσταση στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη. Με αυτόν τον τρόπο, το Επιμελητήριο θα καταφέρει να πάει σε έναν χώρο, όπου κάνει τη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση του, δηλαδή την KAVALAEXPO και ταυτόχρονα θα συντηρεί τις εγκαταστάσεις, παράλληλα με την καθημερινή λειτουργία του στους εκεί χώρους.  Το θέμα αυτό πρόκειται να συζητήσει σύντομα η διοίκηση του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην οποία και ανήκει ο χώρος, έχοντας μεταβιβαστεί από την πρώην Νομαρχία Καβάλας.

Την ίδια ώρα σκεπτικισμό και αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου να εκμισθώσει το ισόγειο κατάστημα στην αλυσίδα καταστημάτων PUBLIC. Η μίσθωση που προτάθηκε από την αλυσίδα PUBLIC φτάνει σε ενοίκιο 5.700 € για το ισόγειο και 1000 € για τον πρώτο όροφο. Σήμερα πάντως ο πρόεδρος του σωματείου βιβλιοπωλών Καβάλας, Δ. Χαδολιάς ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ώστε να του εκφράσει αντιρρήσεις και παράπονα για την απόφαση της διοίκησης.