Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σε καλή πορεία

Στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ και οι εποχές που το γεγονός αυτό έδινε είδηση για πρωτοσέλιδο έχουν παρέλθει. Αν αξίζει να
σημειώσουμε κάτι για την επικείμενη συνέλευση είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, κάτι που κρίθηκε αναγκαίο μετά τον αρνητικό ισολογισμό που έχει να επιδείξει για δεύτερη χρονιά η εταιρία. Οι ζημιές στην χρήση του 2012 αυξήθηκαν σε σχέση με το 2011 και από 5.767.185 € έφτασαν να είναι στο ύψος των 8.758.346 €!!!

Εν τω μεταξύ στους δύο μήνες περίπου που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Μαθιό Ρήγα, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει στο εργοστάσιο, η επιχείρηση έχει μπει σε διαδικασίες ριζικής αναδιάρθρωσης (!!!) και το κυριότερο η μισθοδοσία γίνεται κανονικά. Μέχρι τώρα έχουν καταβληθεί στο σύντομο χρονικό διάστημα των δύο μηνών της νέας διοίκησης συνολικά 8 μισθοί σε κάθε εργαζόμενο και έχουν ρυθμιστεί όλα τα χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, οπότε η επιχείρηση διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!!!