Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Δύο συναντήσεις

Σχεδόν στους ίδιους χρόνους έγιναν δύο συναντήσεις η μία του Θόδωρου Καλλιοντζή με τους δημοτικούς του συμβούλους και η δεύτερη του Στάθη Εριφυλλίδη με καλεσμένους όλους τους
παλιούς του συνεργάτες. Η συνάντηση της παράταξης Καλλιοντζή κρίθηκε αναγκαία μετά τις τελευταίες εξελίξεις – βλέπε παραίτηση Γιώργου Τσαλουχίδη – αλλά αν μας έκανε κάτι εντύπωση είναι ο τρόπος που επέλεξαν να υποβαθμίσουν το θέμα: «Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που ανέφεραν προβλήματα συνοχής και λειτουργίας της ομάδας μας.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα και απερίφραστα, ότι η δημοτική μας ομάδα είναι πάντα παρούσα και αρραγής και λειτουργεί έχοντας πάντα ως γνώμονα τα συμφέροντα όλων των δημοτών του Δήμου Καβάλας.

Η μακρόχρονη ενασχόληση με τα κοινά είναι πιθανόν να οδηγήσει, δικαίως ή αδίκως, σε υποθέσεις  που διερευνώνται από την δικαιοσύνη.

Με τέτοιες υποθέσεις, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οδηγήθηκαν στο δικαστήριο αιρετοί της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης του Δήμου Καβάλας. Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχηγός της δημοτικής μας παράταξης οδηγήθηκε δεκάδες φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου αθωώθηκε πανηγυρικά σε όλες τις υποθέσεις.

Η δημοτική ομάδα «Ώρα για Έργο», συνεχίζει απερίσπαστα το έργο της ως μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Καβάλας, και οι εμπαθείς βολές που δέχεται δεν επηρεάζουν την λειτουργίας».

Νομίζουμε ότι η ανακοίνωση λέει τόσα πολλά που κάθε σχόλιο περιττεύει… εκτός ίσως από ένα, περιγράφει μια εκτός πραγματικότητας κατάσταση.