Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η «παρδαλή» μπλούζα

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, δεν πολιτεύεται στην Καβάλα, αλλά ως γνωστό έχει στενές σχέσεις με την πόλη μας. Μια από αυτές τις σχέσεις είναι ότι έχει αναγάγει τον εαυτό της σε
«φωνή μερίδας των εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ στην Βουλή. Γνωστή η κ. Μακρή για τις παρεμβάσεις της στο επίμαχο θέμα, καθώς επίσης για το γεγονός ότι συνεχίζει να βλέπει σκάνδαλο σε ένα θέμα που ούτε καν αυτοί που το ανακίνησαν μιλάνε πλέον γι’ αυτό.

Χθες λοιπόν η κ. Μακρή δέχθηκε τις αιχμηρές παρατηρήσεις από τον προεδρεύοντα στην συνεδρίαση της Βουλής, αντιπρόεδρο του σώματος Γιώργο Καλαντζή για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Η κ. Ραχήλ ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας μία πράσινη φούστα και μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν μία γυναικεία μορφή και ένας παπαγάλος.

 «Στο πλαίσιο των αποφάσεων των Προέδρων πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην εμφάνισή μας, γιατί μας παρακολουθούν», σχολίασε ο Γ. Καλαντζής και πρόσθεσε με νόημα: «Η εμφάνισή μας μπορεί να μην χαρακτηρίζει την πολιτική μας κουλτούρα, αλλά ας προσέχουμε ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το θέρος».

Αν σκεφτούμε πόσες φορές η κ. Ραχήλ λειτούργησε σαν να είναι παπαγαλάκι της παρέας που ελέγχει το σωματείο  της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η αμφίεση προκάλεσε τον κ. Καλαντζή; Μα αν η ίδια αν θέλει να αδικήσει τον εαυτό της και ενδυματολογικά, τι πρόβλημα έχει ο κ. Καλαντζής;