Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.Β.: Ούτε κουβέντα για προσλήψεις


Άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων  και δεσμεύτηκε μόνο για την ανανέωση του στόλους των ασθενοφόρων

 


Στην Καβάλα βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, Δημήτρης Παπαγιαννίδης και στο τοπικό παράρτημα του ΕΚΑΒ, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με το σωματείο των εργαζομένων, ώστε να ενημερωθεί γύρω από τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Παπαγιαννίδης έδωσε δεσμεύσεις για τη βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών, όπου κριθεί απαραίτητο, ενώ ζήτησε τη βοήθεια των υγειονομικών υπηρεσιών, αφού κατά την άποψή του υπάρχουν σοβαρά προβλήματα συνεργασίας του ΕΚΑΒ με τα Κέντρα Υγείας, που χρήζουν άμεσης επίλυσης. 

Ερωτηθείς για το θέμα νέων προσλήψεων, απάντησε ότι «δεν έχουν γίνει προσλήψεις και δε γνωρίζων αν τελικά θα γίνουν. Θα προσπαθήσουμε να δούμε τα προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο επί του θέματος».   Όσο για την ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων και πότε αυτή θα γίνει πράξη, ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεσμεύτηκε, λέγοντας ότι  «με τα οχήματα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σε ένα χρόνο από σήμερα το ΕΚΑΒ θα έχει εφοδιαστεί με 250 νέα ασθενοφόρα.