Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο φερετζές

Μετά το χτύπημα που δέχθηκαν τα «ζαγάρια» της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, ξανασηκώνουν κεφάλι και ψάχνουν για εχθρούς. Με ανάρτηση στο ηλίθιο blogspot που διατηρούν - και το οποίο λειτουργεί ως φερετζές για να μην αποκαλύπτουν το ρυπαρό τους πρόσωπο-, προσπαθούν να σατιρίσουν και
να ενοχοποιήσουν το «Χ» και τον εκδότη του Θοδωρή Σπανέλη. Με την βλακεία που τους διακρίνει, άθελά τους μας έκαναν διαφήμιση!!! Μας κατηγορούν ότι μέσα σε τρείς μήνες γράψαμε 130 δημοσιεύματα και με αυτό το επιχείρημα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι εμείς πληρωθήκαμε για να τα γράψουμε!!! «Ζαγάρια», μα καλά μόνο μέχρι το 130 ξέρετε να μετράτε; Αν κάνετε τον κόπο να πάτε και πριν τους τρείς μήνες θα δείτε ότι έχουμε γράψει 1.130 φορές για τα τεκταινόμενα στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, τα τελευταία 10 χρόνια!!!

Το ζήτημα όμως δεν είναι το πόσες φορές γράψαμε αλλά το πόσες φορές δικαιωθήκαμε στα όσα γράψαμε!!! Ρεζίληδες, δυστυχώς για σας, δικαιωθήκαμε στα περισσότερα, ειδικά στα όσα γράψαμε τους τελευταίες τρείς μήνες και αυτό το διαπιστώνει ο καθείς που θα έχει την υπομονή να δει το βίντεο που αναρτήσατε. Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν είχαμε την υπομονή να κάτσουμε να μετρήσουμε πόσες φορές δικαιωθήκαμε στα όσα υποστηρίξαμε. Βουλιάζετε στην ανυποληψία και στις αναδυόμενες κουτοπονηριές σας. Γι’ αυτό το φερετζέ που κρύβετε το πρόσωπό σας μην τον πετάξετε, τον χρειάζεστε για να κυκλοφορείται στους δρόμους της Καβάλας. Πείτε μας πότε γιορτάζετε να σας κάνουμε δώρο μεταξωτούς φερετζέδες, με χορηγό την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ!!!