Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το airsea show

Τελικά, σε πείσμα όσων επέκριναν το airsea show, η φετινή διοργάνωση ήταν η καλύτερη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες χρονιές. Η φετινή ήταν η τρίτη στην σειρά και όπως φαίνεται οι
διοργανωτές αξιοποίησαν την εμπειρία από τα προηγούμενα λάθη, τα διόρθωσαν, οπότε παρουσίασαν ένα θέαμα, χωρίς σοβαρά οργανωτικά προβλήματα, το οποίο σου έκοβε την ανάσα. Είναι μια διοργάνωση που πραγματικά τα αξίζει τα χρήματα που δίνονται και είναι κρίμα οι πολιτικοί ταγοί να υποκύπτουν στους φθηνούς λαϊκισμούς και να «κονταίνουν» γι’ αυτό το λόγο τις δαπάνες.

Ωστόσο αν έπασχε κάπου η διοργάνωση, ήταν η προβολή, για να μπορέσει να τραβήξει όσο γίνεται περισσότερους θεατές χρειάζεται να διαφημιστεί παντού. Ακόμη και τώρα μπορούν να γίνουν πολλά, το υλικό που υπάρχει από τις τρείς διοργανώσεις θα πρέπει να περάσει την αναγκαία επεξεργασία και να δοθεί σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που ασχολούνται με ανάλογα θέματα. Επίσης να αναζητηθούν χορηγοί που θα διαφημίσουν την διοργάνωση από φέτος για του χρόνου. Απλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και να φέρουν πολύ κόσμο στην Καβάλα, τώρα που η διοργάνωση απέδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες πρέπει να γίνει και αυτό το βήμα.