Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συζητήσεις

Σειρά παίρνει και ο Δήμος Παγγαίου στην φιλολογία για τις δημαρχιακές υποψηφιότητες. Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα στο χώρο της ΝΔ όπου ο Γιάννης Φιλόσογλου μπορεί να έχει μέλλον στις δικαστικές αίθουσες με τις υποθέσεις που έχει εμπλακεί το όνομά του, αλλά δεν το βάζει κάτω
και θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος. Υπάρχει βέβαια και ο Φίλιππας Αναστασιάδης, ο οποίος όμως δεν έχει αρκετές συμπάθειες σε όλα τα διαμερίσματα για να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου, υπάρχει και ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης ο οποίος μάλλον δύσκολα θα έμπαινε σε κομματική λογική. Υπάρχει και ο Κώστας Γάκης που τον θέλουν πολλοί αλλά δεν θέλει ο ίδιος. Γι’ αυτό κάποιοι σκέφτηκαν να πλασάρουν ένα άλλο όνομα του πρώην αντινομάρχη Κίμωνα Παπαδόπουλου!!!

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνονται ακόμη για να βρουν έναν υποψήφιο, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει, ενώ ένα όνομα που ακούγεται αρκετά, προβάλει ισχυρή αντίσταση. Στο χώρο του ΚΚΕ το θέμα έχει κλείσει με υποψήφιο τον γνωστό συνδικαλιστή Γιώργο Πετρούδη. Τέλος στο ΠΑΣΟΚ ενώ θα περίμενε κανείς ότι δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα και ο Βασίλης Ξουλόγης θα ήταν φαβορί για μια ακόμη υποψηφιότητα, κάποιοι κυκλοφορούν το όνομα του πρώην βουλευτή Δημήτρη Παπουτσή, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση.