Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Που πας όρε Βύζικα;

Τελικά κάθε φορά ο Γιάννης Βύζικας βρίσκει ένα καινούργιο τρόπο να εκπλήσσει. Όχι δεν θα αναφερθούμε στην – επιεικώς - απαράδεκτη ξενάγηση που έκανε στον πρόεδρο του ΣτΕ κ.
Κωνσταντίνο Μενουδάκο, την περασμένη εβδομάδα που βρέθηκε στην Καβάλα ως φιλοξενούμενος του ΤΕΕ και του Δικηγορικού Συλλόγου, ούτε στο ποιος τον επέλεξε να κάνει την ξενάγηση, μιας και σήμερα δεν είναι πια πρόεδρος του Μουσείου Καπνού. Εκτός και αν εκεί στο Δήμο Καβάλας συνεχίζουν να του αναγνωρίζουν την πατρότητα της συλλογής οπότε του αναγνωρίζουν και δικαιώματα.

Θα αναφερθούμε όμως σε αυτό που είπε για την μετεξέλιξη του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων, όταν και εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Καβάλας, σε φορέα φιλοξενίας φοιτητών για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών. Μα καλά ο κ. Βύζικας δεν είναι που κρατούσε κλειστά τα αρχεία του Καπνού, ως να ήταν το αμπέλι του παππού του και δέχθηκε σειρά καταγγελιών από τις πανεπιστημιακούς και τους ερευνητές της χώρας. Να βγάλουμε και να θυμίσουμε τα δημοσιεύματα εκείνων των ημερών μήπως και συμμαζευτεί λίγο;