Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πρόβλημα αμνησίας;


Στις 2 Φεβρουαρίου έγινε στην Καβάλα το προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για θέματα ενέργειας και πετρελαίου, στο χώρο του αμφιθεάτρου του διοικητηρίου. Σε αυτό το προσυνέδριο μίλησε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ Μανώλης Κελαϊδάκης. Ακούγοντας σήμερα την ομιλία του δεν μπορούμε να μην διατυπώσουμε την απορία για το τι άλλαξε από τις 2
Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου που έγινε η καταγγελία της ιδιωτικής συμφωνίας με την Energean oil & gas από την διοίκηση της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Τότε λοιπόν ο κ. Κελαιδάκης δεν είπε την παραμικρή κουβέντα για τυχόν  προβλήματα με την Energean oil & gas ή με το κείμενο της ανανεωμένης σύμβασης!!! Απεναντίας ζήτησε την εναρμόνιση με το νέο νομικό πλαίσιο – τον ενεργειακό νόμο 4001 του 2011-, ζήτησε εξηγήσεις γιατί καθυστερεί το θέμα της ανανέωσης των αδειών και δεν έρχεται στην Βουλή, αποκαλύπτει συζήτηση του Βαγγέλη Παπά με τον αρμόδιο υπουργό ΠΕΚΑ κ. Λιβιεράτο όπως έκαναν εξάλλου και τα πολιτικά πρόσωπα της Καβάλας που ενεπλάκησαν σε αυτή την υπόθεση. Την ίδια στιγμή που ο κ. Κελαϊδάκης λέει αυτά, είναι μαζεμένοι από κάτω εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ και φωνάζουν «ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ».

Δεν σταματάει όμως ο κ. Κελαϊδάκης μόνο σε αυτά λέει ακόμη: «Για την αξιοποίηση του Β. Πρίνου και του πεδίου Ε, υπάρχουν εξασφαλισμένα κεφάλαια, αλλά λήγουν σε λίγους μήνες οι άδειες και όπως ξέρετε χωρίς άδειες καμία τράπεζα δεν δίνει λεφτά»!!!

Αυτά στις 2 Φεβρουαρίου και αν δεν μας πιστεύετε μπορείτε να μπείτε στο youtube στην διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=CxHeNJkpmRo

Για να μην ακούτε όλη την ομιλία μπορείτε να πάτε μετά τα 20 λεπτά όπου εκεί είναι τα ενδιαφέροντα σημεία και να απολαύσετε το τι έλεγε τότε ο πρόεδρος των εργαζομένων!!! Για να δούμε ποιος λέει ψέματα και ποιος παίζει παιχνίδια!!!