Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

AOK: «Έκλεισε» ο Πρίττας

Παίκτης του ΑΟΚ ο 34χρονος αμυντικός μέσος – Ακολουθούν υπογραφές με Ρασίντ και δύο Ισπανούς – Πρόβλημα με την μπλε κάρτα του Γιαννίκογλου – Φιάσκο με τη μεταγραφή Καρλόπουλου

 


Παίκτης του ΑΟΚ πρέπει να θεωρείται από χθες ο Σάκης Πρίττας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Χ» από τις 5/9, ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί κρούση από τους διοικούντες την ΠΑΕ Καβάλα και την οποία εξέταζε.
Ο 34χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε χθες το πρωί στην Καβάλα και μετά από μια συνάντηση περίπου μισής ώρας με τη διοίκηση του ΑΟΚ συμφώνησε με τους «κυανόλευκους». Πλέον, απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του και επίσημα από πλευράς ΠΑΕ Καβάλας.
Σειρά παίρνουν οι συμφωνίες και με τους ξένους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Καβάλα βρίσκονται για συζητήσεις δύο Ισπανοί παίκτες και ο Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ, οι οποίοι και θα επικυρώσουν τις προσυμφωνίες τους με την καβαλιώτικη ΠΑΕ.

 

Απογοήτευσε με Ορφέα
Κακή ήταν η εικόνα του ΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κυπέλλου στην Καρδίτσα, καθώς ηττήθηκε στην Ελευθερούπολη από τον Ορφέα με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Φιλιππίδης στο 36’. Πέρα από ορισμένες ατομικές ενέργειες παικτών, η Καβάλα δεν έδειξε καλά στοιχεία και φάνηκε να είναι αυτή που παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία και όχι ο Ορφέας, ο οποίος μοιάζει πανέτοιμος για την πρεμιέρα του με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Με τον ΑΟΚ δεν έπαιξαν οι τραυματίες Αλεξίου και Πάλλας, ενώ στο 55’ ο Πέδρο Άρτσε έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Βαρδαβούλιας και η μπάλα μετά βρήκε το δοκάρι), ενώ στο 85’ δοκάρι είχε και η ομάδα της Ελευθερούπολης, με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ευθυμιάδη.
Ορφέας: Βαρδαβούλιας, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Γ. Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σάσος, Σαββατιανός, Σταματόπουλος, Δουμάνης, Πασχαλίδης, Βλάχος. Αγωνίστηκαν και οι Τέμπερης, Κ. Ελευθεριάδης, Ευθυμιάδης, Εμινίδης, Δάφτσιος.
ΑΟΚ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Γαβαλάς, Μαυρίδης, Καπνίδης, Άρτσε, Γρ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Τιζάι, Καζαντζίδης, Γαβριηλίδης, Παπαργυρίου, Κουρέλλας, Ντομί, Πόπτσης, Τσιφλίδης, Αλβανός υπό δοκιμή, Γ. Παπαδόπουλος.

 

Φιάσκο με Καρλόπουλο

Οι αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ Καβάλα δεν έφεραν απευθείας και την άνοιξη στη λειτουργία της ομάδας και στην καλύτερη αναζήτηση παικτών και τη θωράκιση των συμφερόντων της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα απειρίας είναι η περίπτωση απόκτησης του Κύδωνα Καρλόπουλου.

Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του ΑΟΚ θεώρησαν πως ο 23χρονος αμυντικός μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπως το ίδιο πίστευε και ο ίδιος ο παίκτης, μόνο που τελικά δεν πρόσεξε που έβαλε πέρυσι την υπογραφή του, αφού δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την μακεδονική ομάδα. Έτσι, η καριέρα του Καρλόπουλου στον ΑΟΚ παίρνει τέλος πριν καν αρχίσει…

 

Πρόβλημα με την μπλε κάρτα του Γιαννίκογλου

Εκτός του ελλιπούς ρόστερ, ο Ντ. Φέρνερ έχει τις τελευταίες μέρες να αντιμετωπίσει έναν ακόμη αγωνιστικό πονοκέφαλο, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου.

Η ολιγωρία των παραγόντων της νέας διοίκησης ήταν χαρακτηριστική έως και ανεξήγητη το τελευταίο δεκαήμερο, καθώς δεν κινήθηκαν με γρήγορες κινήσεις να εξασφαλίσουν την μπλε κάρτα του παίκτη (αγωνιζόταν πέρυσι στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Ομόνοια), γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί η ΕΠΟ να του εκδώσει δελτίο. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Γιαννίκογλου θα είναι εκτός μάχης, εκτός κι αν «ξυπνήσουν» νωρίς σήμερα στην ΠΑΕ.

 

Σφυρίζει ο Καρυοφύλλης

Ο Κωνσταντίνος Καρυοφύλλης από την ΕΠΣ Πειραία ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Καρδίτσα μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του ΑΟΚ. Βοηθοί του Καρυοφύλλη θα είναι οι Σγάνζος και Σινιοράκης, επίσης από την ΕΠΣ Πειραιά, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και παρατηρητής ο Μητροφάνης από την ΕΠΣ Αθηνών.