Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΩΣΤΗΣ ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΖΥΘΟΠΩΛΕΣ: Ο δήμαρχος ζήτησε τη στήριξή τους





Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο, με θέμα την οργάνωση και τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος


Συνάντηση εργασίας προκάλεσε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, αναφορικά με τους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη της Καβάλας.
Ο δήμαρχος θορυβημένος και ενοχλημένος από την πρόσφατη καταδίκη του σε επτά μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος, υπενθύμισε στους παραβρισκόμενους την καλή στάση που κρατά
απέναντι στους καταστηματάρχες, έχοντας μπει αρκετές φορές μπροστάρης στα προβλήματα τους, με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται αυτός σε δύσκολη θέση και μάλιστα να παραβρίσκεται σε δίκες, όταν οι κατηγορούμενοι καταστηματάρχες δεν δίνουν καν το «παρών» στις ακροαματικές διαδικασίες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κ. Σιμιτσής υπενθύμισε τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που υπήρχαν από τη Διεύθυνση Υγείας το 2005 ή το 2007, επισημαίνοντας ότι σήμερα και στα έξι χρόνια που είναι αυτός δήμαρχος έχουν εξαλείψει οι υπερβολές και οι διώξεις προς τον επαγγελματικό κόσμο. Μάλιστα, ανέφερε ότι «πάρα πολλές φορές ως Δήμος έχουμε κάνει τα στραβά μάτια, ώστε να μην κυνηγάμε για το παραμικρό τους επαγγελματίες. Με εκείνες τις πρακτικές και με τη βοήθεια της νομικής υπηρεσίας υπερασπιστήκαμε τα δίκια των επαγγελματιών, οι οποίοι κινδύνευαν με αφανισμό».