Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ: Τα ψέματα τελείωσαν…


…και τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για την διοίκηση του Βαγγέλη Παππά

 


 

Δύο επιλογές υπάρχουν σήμερα για την απερχόμενη διοίκηση της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, η μια είναι να αποδεχθεί τη νομιμότητα του να διοικεί η πλειοψηφία και να διεξαχθεί απρόσκοπτα η γενική
συνέλευση και η δεύτερη είναι να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και να σημειωθούν επεισόδια που θα ματαιώσουν την παρουσία του 67% και θα οδηγήσουν σε αναβολή της διαδικασίας.

Στην πρώτη περίπτωση το παιχνίδι για τον Βαγγέλη Παππά τελειώνει εδώ, απαλλάσσονται των ευθυνών που έχουν ως Δ.Σ. τα μέλη της διοίκησης και το παιχνίδι περνάει στα χέρια της Ενεργειακής (Energean oil & gas), πράγμα που σημαίνει ότι έρχεται η ώρα να κριθεί για τις υποσχέσεις που έδωσε και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μαθιός Ρήγας.

Σε διαφορετική περίπτωση η παράταση της εκκρεμότητας κατά 20 ή 30 ημέρες με τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης θα έχει ως συνέπεια να παραμένει στο τιμόνι της εταιρίας ως πρόεδρος ο Βαγγέλης Παππάς, αλλά χωρίς δυνατότητα να λάβει αποφάσεις. Χωρίς να ξεχνάμε ότι καθημερινά στενεύουν τα περιθώρια λειτουργίας του εργοστασίου και μειώνονται οι δείκτες ασφαλείας των εγκαταστάσεων.