Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σκέτη παραπληροφόρηση


Όπως έχουμε ξαναγράψει οι εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ εμφανίζονται να διαχειρίζονται ένα πληροφοριακό blogspots - αν και για να είμαστε ακριβείς δεν νομίζουμε να το διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι αλλά μισθωμένοι δημοσιογράφοι, όσο για το ποιοι είναι αφήνουμε τις σχετικές
αποκαλύψεις για αργότερα. Σε αυτή την ιστοσελίδα λοιπόν, η οποία φέρει το όνομα KAVALA OIL S.A. - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, η εικόνα που παρουσιάζεται είναι σαν να εκφράσει τις επίσημες απόψεις της εταιρίας!!! Αντί όμως για «ανεξάρτητη πληροφόρηση» παρέχει άπλετη παραπληροφόρηση!!!

Για παράδειγμα αρνείται ότι υπάρχει έγγραφο των ΕΛΠΕ, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, τόσο ο Μανώλης Κελαϊδάκης, όσο και ο Βαγγέλης Παππάς, έκαναν δηλώσεις επί του συγκεκριμένου εγγράφου. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι όταν προκαλούσαμε τον κ. Κελαϊδάκη στον πρώτο γύρο των δηλώσεων του, να σχολιάσει το έγγραφο των ΕΛΠΕ όντως δεν τον γνώριζε. Χρειάστηκε να τηλεφωνήσει στον Κώστα Ιωαννίδη για να του επιβεβαιώσει ότι το έγγραφο είχε φτάσει και στα γραφεία της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Μιλάμε για αρραγές μέτωπο!!!
Να γυρίσουμε στο blogsspot το οποίο σημειώνει για το έγγραφο των ΕΛΠΕ τα εξής: «Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο χώρο των δικαστηρίων εμφανίστηκε εκδότης τοπικής εφημερίδας, με εριστική συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους που παρευρίσκοντο στο χώρο, επιδεικνύοντας ανακοίνωση των ΕΛΠΕ σύμφωνα με την οποία τα ΕΛΠΕ δεν θα προβούν σε αγορά φορτίου πετρελαίου, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις Ενεργειακής Αιγαίου & KAVALA OIL. Να επισημάνουμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση δεν είχε φτάσει στα χέρια της KAVALA OIL, σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο! Και ο νοών νοείτο…»
Τι σημαίνει «ο νοών νοείτο» άσχετοι; Γιατί αρνείστε να αποδεχθείτε ότι η επιτυχία ενός δημοσιογράφου είναι να έχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση; Στο τέλος – τέλος όμως αυτό είναι το πρόβλημά σας, δέκα χρόνια τώρα, ότι το «Χ» μαθαίνει για τα τεκταινόμενα στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ από πρώτο χέρι (!!!) και ο νοών νοείτο!!! Και για να μην παρεξηγηθούμε,  εμείς δεν είμαστε στα γλέντια με την Ενεργειακή, όταν σας πήγαινε εκδρομές στην Κρήτη, ούτε πίναμε τσικουδιές και να είμαστε μεθυσμένοι δύο 24ώρα… Και ο νοών νοείτο!!!