Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αθωώθηκε


Εκδικάστηκε χθες η μήνυση της Σοφίας Μπουδακίδου κατά του Άγγελου Σμυρλόγλου για τις αποκαλύψεις του στην υπόθεση με τις αναθέσεις έργου από την Νομαρχία Καβάλας, στην οποία κατηγορήθηκε από την μηνύτρια για συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών
δεδομένων . Ο κ. Σμυρλόγλου αθωώθηκε πανηγυρικά και στην απολογία του τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν η αποκάλυψη της κλεψιάς να θεωρείται συκοφαντική δυσφήμηση και η αποκάλυψη των στοιχείων της κλεψιάς προσωπικά δεδομένα» επίσης κατηγόρησε και τον εκδότη της εφημερίδας ΕΒΔΟΜΗ Γιάννη Χλώρο που ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην εκδίκαση της αγωγής λέγοντας ότι «ήταν απόλυτα εξαρτώμενος από την Νομαρχία Καβάλας καθώς τα τρία τελευταία χρόνια πριν την διάλυσή της εισέπραξε από ένα μόνο κωδικό, χρήματα αξίας 264.000 ευρώ για εργασίες που του ανατέθηκαν»!!!

 

Επίσης μάρτυρας κατηγορίας ήταν στην εκδίκαση της αγωγής κατά του κ. Σμυρλόγλου και ο πρώην συνεργάτης του Θόδωρου Καλλιοντζή, Κώστας Τσακίρης, επίσης εμπλεκόμενος με την κ. Μπουδακίδου στο πόρισμα του σχετικού έλεγχου. Για το θέμα αυτό αναμένονται σύντομα εξελίξεις με την απαγγελία κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και δεν αποκλείονται ακόμη και συλλήψεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μερικοί από τους εμπλεκόμενους θα κατηγορηθούν για σύσταση συμμορίας και υπεξαίρεση χρημάτων.