Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μετά την χθεσινή συνάντηση: Τελειωμένη υπόθεση τα διόδια της Μουσθένης


Καμία δέσμευση για παύση εργασιών από τον Αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, Στ. Καλογιάννη, ύστερα και από τη χθεσινή συνάντηση με βουλευτές και τοπικούς φορείς

Συνάντηση μισής ώρας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σταύρο Καλογιάννη, είχαν χθες τοπικοί φορείς από την Περιφέρεια ΑΜΘ για το θέμα των διοδίων της Μουσθένης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στη συνάντηση αυτή με τον Υπουργό, το «παρών» έδωσαν ο Βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, ο Βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς και ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης.

Η τετραμελής αντιπροσωπεία από την ΑΜΘ είχε μαζί της χάρτες από την περιοχή, ώστε να αποδείξει τη λανθασμένη χωροθέτηση του σταθμού διοδίων στην Εγνατία οδό απέναντι από τη Μουσθένη, με τον κ. Ξουλόγη να επισημαίνει στον κ. Καλογιάννη ότι είναι αρκετές οι διέξοδοι για τον οδηγό να αποφύγει τα διόδια, ενώ ο Δήμαρχος Παγγαίου τόνισε ακόμη ότι ελλοχεύουν μεγάλοι κίνδυνοι ατυχημάτων από την αύξηση της διέλευσης οχημάτων από τις παλιές εθνικές οδούς, ειδικότερα δε τους θερινούς μήνες, που αυξάνεται η επισκεψιμότητα στις παραλίες του νομού Καβάλας.