Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Και δεύτερος μονόλογος


Και άντε λες τα ιδιωτικά ραδιόφωνα που λειτουργούν με κριτήρια ελεύθερης οικονομίας, υποχρεούνται μερικές φορές να κάνουν εξαιρέσεις στον κώδικα δεοντολογίας και να τον υποβιβάζουν στο ρόλο ποδομάκτρου, τις να πει κανείς για την ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, το δημόσιο
ραδιόφωνο που το πληρώνουμε όλοι μας; Εκεί στην πρωινή ζώνη βγήκε ο πρώην νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής και αντί να περιοριστεί στο να πει το πόνο τους και να ζητήσει να βρει το δίκιο του, με την ανοχή του δημοσιογράφου, ξέφυγε σε ένα παραλήρημα, με τον ίδιο στόχο, τα δημοσιεύματα του «Χ» για θέματα που τον αφορούν.
Αυτό δεν είναι δημόσιο ραδιόφωνο, αλλά «ιδιωτικό αμπέλι»… αφού μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει και κανείς να μην έχει την ευθύνη να τον σταματήσει ή να επιζητήσει τον αντίλογο. Φαίνεται ότι από τις ημέρες της χουντικής ΥΕΝΕΔ δεν πέρασε ούτε μια μέρα, κρίμα η προσπάθεια που κάνει να μας πείσει ότι έχει λόγο ύπαρξης στην Καβάλα, το περιφερειακό ραδιόφωνο της ΕΡΑ, αν είναι να λειτουργεί κατά το δοκούν των παραγωγών της κάθε εκπομπής καλύτερα ας κλείσει. Α, και με την ευκαιρία και μια ερώτηση: Ποιος είναι ο αρχισυντάκτης της ενημερωτικής ζώνης, για να του στείλουμε τον κώδικα δεοντολογίας!!!