Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Άδωνις στην Καβάλα;

Λίγα λεπτά μετά, πάντως, ο κ. Κροκίδης αναφέρθηκε και σε μια ενδιαφέρουσα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως επεσήμανε ο κ. Κροκίδης, ο κ. Γεωργιάδης (ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το τηλεφώνημα και όχι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας) έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καβάλας και τις ελλείψεις που αυτό παρουσιάζει σε προσωπικό.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας αποδέχτηκε και πρόσκληση του κ. Κροκίδη για να επισκεφτεί την Καβάλα για να δει από κοντά το Νοσοκομείο και να επιβεβαιώσει από πρώτο χέρι τα όσα του εκμυστηρεύθηκε ο κ. Κροκίδης. Όσο για το πότε θα έρθει στα μέρη μας; Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τις αρχές Οκτωβρίου, αν και ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ελπίζουμε, μόνο, ο κ. Γεωργιάδης να μην μείνει μόνο στο Νοσοκομείο Καβάλας και να επισκεφτεί και τα κέντρα υγείας του νομού. Όχι τίποτα άλλο, απλά κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να επανδρωθούν τα κέντρα αυτά με ασθενοφόρα (Δεν μιλάμε, βέβαια, για γιατρούς. Αυτά είναι πολυτέλεια). Ίσως άμα τα επισκεφτεί τα κέντρα υγείας να αλλάξει στάση. Σε κάθε περίπτωση, καλώς να ορίσει.