Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟΚ: Κλείνει Καπνίδη, έρχονται ανακοινώσεις


Παίκτης του ΑΟΚ ο 21χρονος μεσοεπιθετικός – Μια ανάσα από Πρίττα και Νούνιες – Σήμερα στις 20.00 με Ορφέα στην Ελευθερούπολη

 

Οι μεταγραφές που υποσχέθηκε ο Βλάσης Τσάκας μία-μία φαίνεται πως ολοκληρώνονται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες παίκτης του ΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Καπνίδης.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει περάσει ήδη από τέσσερις ομάδες στη σύντομη καριέρα του, τα βρήκε σε όλα με τους νέους διοικούντες την ΠΑΕ Καβάλα και απομένει το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης.

Ο Καπνίδης είχε ένα γεμάτο δεύττερο μισό την περυσινή περίοδο, φορώντας 20 φορές τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κι ένα γκολ, ενώ για τον παίκτη έδωσε συστάσεις και ο βοηθός του Ντίτχελμ Φέρνερ, Γιάννης Τζιφόπουλος, που συνεργάστηκε με τον Καπνίδη στα Γιαννιτσα.

Ο Καπνίδης έχει συνολικά 52 συμμετοχές και 2 γκολ στην κατηγορία έως τώρα, με τα χρώματα των Αγροτικού Αστέρα, Νίκης Βόλου, Δόξας Δράμας (είχε απασχολήσει τους Δραμινούς και φέτος το καλοκαίρι) και Αναγέννησης Γιαννιτσών (μέχρι πρότινος), ενώ ποδόσφαιρο έμαθε στις ακαδημίες του Ηρακλή και του Άρη.

 

Πάει για μπαμ με Πρίττα, Νούνιες

Εκτός από τον Καπνίδη, ο Βλάσης Τσάκας και οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν ρίξει το βάρος στην απόσπαση των υπογραφών δύο πολύ σπουδαίων παικτών, του έμπειρου αμυντικού χαφ, Σάκη Πρίττα και του μεσοεπιθετικού Αντόνιο Νούνιες, ενώ στα υπόψην είναι και ο αμυντικός χαφ Άλντο Ντούσερ.

Ο Πρίττας, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη τον περασμένο Ιούνιο, έχει δώσει την υπόσχεσή του στη νέα διοίκηση για την υπογραφή του και απομένει να ανακοινωθεί από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.

Πρόκειται για αμυντικό μέσο, που διακρίνεται και για οργανωτικές πρωτοβουλίες. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ στην Α’ Εθνική συστήθηκε με τη φανέλα της Ξάνθης, παίζοντας για την ακριτική ομάδα από το 1999 έως το 2005 (97 συμ., 5 γκολ).

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ηρακλή (2005-07: 47 συμ., 2 γκ.), για να πάει στην αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη το καλοκαίρι του 2007, όπου είχε 71 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που πηγε στον τελικό κυπέλλου του 2010 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι του 2012 ήταν η σειρά του Πανθρακικού να τον εντάξει στο δυναμικό του, όπου έκανε μόλις 3 παιχνίδια και γύρισε ξανά στην Ξάνθη, από όπου και έμεινε ελεύθερος.

Όσο για τον Νούνιες, η περίπτωση του φαίνεται να κερδίζει στα σημεία αυτή του Μποδίπο, αφού ο Φέρνερ θέλει έναν παίκτη με πιο δημιουργικό, παρά εκτελεστικό ρόλο, καθώς στον ΑΟΚ δείχνουν να πιστεύουν στον Γκανέζο επιθετικό Αμπντουλ Σαϊντί.

 

Στις 20.00 σήμερα με Ορφέα

Την πρόβα τζενεράλε ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δίνει σήμερα το βράδυ και ώρα 20.00 ο ΑΟΚ, καθώς θα φιλοξενηθεί στην Ελευθερούπολη από τον Ορφέα, που κι αυτός προετοιμάζεται για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Ντ. Φέρνερ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα εξαιρετικά ενισχυμένη και να δει αγωνιζόμενο και τον Τούρκο στόπερ Χακάν Ουκάν, που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας με τον Φωστήρα.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, στη φετινή καμπάνια θα συμμετάσχουν και πάλι η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και ο Σύνδεσμος «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Η διάθεση έχει ξεκινήσει με προεγγραφές, ενώ οι κάτοχοι θα τα προμηθεύονται 1-2 μέρες μετά την εγγραφή τους είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ στο «Ανθή Καραγιάννη» είτε τα γραφεία των δύο συνδέσμων.