Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Αναβολή εγκαινίων Τοπικών Οργανώσεων Καβάλας και Δράμας

Με ανακοίνωση της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει γνωστό ότι αναβάλλονται τα προγραμματισμένα για σήμερα και αύριο εγκαίνια των πολιτικών της γραφείων και σε Καβάλα και Δράμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ως η μοναδική πραγματική πολιτική δύναμη ευθύνης, αποφάσισε για λόγους αποφυγής της διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης να αναβάλει την διενέργεια των εγκαινίων και του αγιασμού των γραφείων των Τοπικών Οργανώσεων Καβάλας και Δράμας που είχαν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013.
Δεν επιδιώκουμε την πόλωση, δεν επιθυμούμε ταραχές στην πόλη μας! Δεν θέλουμε συμπολίτες μας να πληρώσουν με την καταστροφή των περιουσιών τους τις μικροκομματικές σκοπιμότητες των πολιτικάντηδων. Ταραχές και αποσταθεροποίηση επιδιώκουν επανειλημμένα οι συγκυβερνήσεις της υποταγής σε αγαστή συνεργασία με το αριστερό παρακράτος.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αναβάλει τα εγκαίνια, με σκοπό να καταδείξει -για μία ακόμη φορά στο πανελλήνιο- ποιοι είναι αυτοί που επιδιώκουν το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, την διαίρεση του Ελληνικού λαού και τον Εθνικό διχασμό».