Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στον ΑΟΚ: Ήρθε, είδε, αλλά δεν είπε το «ναι» ο Παπαδόπουλος

Δεν έδωσε τα χέρια με Τσάκα ο Κιλκισιώτης τεχνικός – Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Φέρνερ

 

Δεν έβγαλε είδηση η δίωρη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης (17/9) στην Καβάλα ο εκπρόσωπος των νέων επενδυτών για το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Καβάλα, Βλάσης Τσάκας με τον πρώην προπονητή του ΑΟΚ, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Τσάκας είχε καλέσει τον Κιλκισιώτη τεχνικό μετά το ματς με την Καρδίτσα να συνομιλήσουν για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κυανολεύκων», καθώς ήταν χολωμένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ματς Κυπέλλου, από τη συνέχεια του οποίου αποκλείστηκε με σκορ 3-2.
Στη συνάντηση το «παρών» έδωσε και ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος γνωρίζεται με τον 42χρονο τεχνικό.
Ο Ν. Παπαδόπουλος τόνισε στους δύο παράγοντες του ΑΟΚ ότι τον τιμά η πρόταση και ότι έχει κάνει φίλους στην Καβάλα από το πρόσφατο πέρασμά του, όμως σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει σε προτεραιότητα ορισμένες προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και ειδικότερα αυτή της Ξάνθης.

Ο Β. Τσάκας, που τρέφει μεγάλη εκτίμηση στη δουλειά του Κιλκισιώτη προπονητή, τον διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση συμφωνίας, τον Δεκέμβρη θα φροντίσει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ, αφού ο ΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους, πήρε πληροφορίες για την κατάσταση που βρήκε πέρυσι στον σύλλογο ο Ν. Παπαδόπουλος, ενώ ενημερώθηκε και για τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει, παρόλο που η ομάδα ήταν κοντά στον στόχο των πλέι-οφ.

Ακόμη, ο Ν. Παπαδόπουλος έδωσε τις δικές του εντυπώσεις για τους παίκτες που συνεχίζουν από το περυσινό ρόστερ.

Παρά το διαφαινόμενο «όχι» από τον Παπαδόπουλο, είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της διοίκησης αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ντίτχελμ Φέρνερ και μάλιστα ακούστηκαν κι άλλα ονόματα ικανών τεχνικών.

Πρώτο και καλύτερο, αυτό του Άγγελου Αναστασιάδη, του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την Εθνική Κύπρου (αν και ακούγεται ότι έχει δώσει την υπόσχεσή του να αναλάβει τον ΟΦΗ σε περίπτωση απομάκρυνσης του Παύλου Δερμιτζάκη). Αν προκύψει αποχώρηση Δερμιτζάκη, μάλιστα, αμέσως θα εκδηλώσει ενδιαφέρον και η διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλας.

 

Παρουσιάζεται η νέα φανέλα

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League, οι διοικούντες τον ΑΟΚ σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν την παρουσίαση της φανέλας, καθώς και των χορηγών της ομάδας.

Ως πιθανότερη ημερομηνία δίνεται από την ΠΑΕ Καβάλας η προσεχής Τετάρτη, ενώ  προσκλήσεις θα διανεμηθούν στους αιρετούς και τοπικούς φορείς που στηρίζουν τον σύλλογο, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια μέρα να συστηθούν και τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλας, αφού Γ. Τσοκτουρίδης και Β. Τσάκας βρήκαν τη χρυσή τομή στις βασικές αρχές της συμφωνίας για την ανάληψη του μάνατζμεντ.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον σύνδεσμο «Γαλάζιοι Αργοναύτες» για την αποκλειστική διάθεση από τους δεύτερους των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 4.