Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σαφάρι για πλέι-μέικερ

Συνεχίζει την αναζήτηση ο Στρ. Καγιάογλου για έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ – Τρία φιλικά από σήμερα έως την Κυριακή

 

Ανοιχτός παραμένει ο φάκελος «μεταγραφές» στον Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθερούπολης, καθώς ο Στράτος Καγιάογλου αναζητά έναν επιπλέον παίκτη στις θέσεις των γκαρντ και ειδικότερα έναν κλασικό πλέι-μέικερ, που θα πλαισιώσει τον αρχηγό Βασίλη Μουλάκη.
Ο Δραμινός τεχνικός πήρε αρνητικές απαντήσεις από 4-5 επιλογές που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα, παρά το ανέβασμα των προσφορών πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Κύρια αιτία των «όχι» το γεγονός ότι το όνομα του ΓΣΕ στη Β’ Εθνική, δυστυχώς, δεν έχει την ανάλογη απήχηση που είχε στη Γ’ Εθνική.
Πλέον, οι ιθύνοντες της ομάδας της Ελευθερούπολης στρέφονται σε παίκτες που έλκουν την καταγωγή τους από όμορους νομούς και υπάρχει ελπίδα ότι μέχρι την Παρασκευή ότι θα έχει βρεθεί ο «εκλεκτός».

Μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, οι παίκτες του ΓΣ Ελευθερούπολης χύνουν αρκετά κιλά ιδρώτα τις τελευταίες μέρες, με τον Στρ. Καγιάογλου να δουλεύει στο «κόκκινο», καθώς θέλει να έχει την ομάδα του πανέτοιμη στην πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο ΓΣΕ έδωσε ήδη δύο φιλικά με αντίπαλο την Ένωση Καλαθοσφαίρισης και θα δώσει άλλα τρία μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όλα εκτός έδρας. Αρχής γενομένης από σήμερα, όπου θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Δράμας, το Σάββατο 21/9 τους Ίκαρους Σερρών και την Κυριακή 22/9 την Ασπίδα Ξάνθης.