Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΚΚΕ : Καταγγέλλει την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας

Με μια προκλητική συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης Πατριωτική Κίνηση καλούν σε συγκέντρωση ηθικής νομιμοποίησης της φασιστικής και ναζιστικής τους ιδεολογίας στην Καβάλα.  Αφού ήταν ¨συνδιοργανωτές¨ σε μια σειρά εκδηλώσεις με τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής (Μελιγαλάς, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη), αφού πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν με εκδηλώσεις τους  στην προβολή του ναζισμού, στον εμετικό αντικομουνισμό, τώρα καλούν σε συγκέντρωση «εθνικής ενότητας» κάτω από τα φασιστικά τους συνθήματα.  Είναι χαρακτηριστικές οι δημοσιεύσεις τους για τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο που δεν καταδικάζουν σαν εγκληματική ναζιστική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή παρά μιλούν μόνο για το  δολοφόνο, μάλιστα χωρίς να λένε πως είναι μέλος της Χ.Α, ομοϊδεάτης της Πατριωτικής Κίνησης. Δεν είναι τυχαίο που σιώπησαν στις προηγούμενες δολοφονικές επιθέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ιστοσελίδα τους δεν υπάρχει κουβέντα για τη δολοφονία του Π. Φύσσα επί 10 μέρες.

 Στη συνέντευξη τύπου έφτασαν να υποστηρίξουν πως  καταδικάζουν τη δολοφονία γιατί ο Π. Φύσσας ήτανε Έλληνας. Δηλαδή αν ήταν μετανάστης δε θα έλεγαν κουβέντα.

  Είναι πεντακάθαρο όποιο  ψέμα και να επικαλούνται τα στελέχη της Πατριωτικής Κίνησης, ότι είναι νύχι κρέας με τη Χρυσή Αυγή, είναι φασιστική οργάνωση που στρέφεται κατά του λαού.

 Ο Καβαλιώτικος λαός έχει πείρα τι θα πει φασισμός, αντικομουνισμός, το έζησε στο πετσί του, με τις δολοφονίες των καπνεργατών, την τρομοκρατική δράση αντίστοιχων ομάδων στην  κατοχή, τη δολοφονία Τσαρουχά. Οι μπράβοι των εφοπλιστών , οι νεοναζί πρέπει να απομονωθούν από το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα όποια μπλούζα και να φοράνε για να κρύψουν τη σάπια ιδεολογία τους, μαύρη ή γαλάζια!