Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκαλυπτήρια του νέου ΑΟΚ

Σήμερα, στις 13.00 στο Galaxy, η παρουσίαση της νέας διοίκησης, του Απ. Χαραλαμπίδη και των παικτών

 

Με πολύ δουλειά και ελάχιστα προβλήματα κυλάει η προετοιμασία του ΑΟΚ για τη δευτεριάτικη (30/8, 18.00) αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League.
Το απουσιολόγιο της ομάδας παραμένει (ευτυχώς) λευκό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Απόστολο Χαραλαμπίδη να καταστρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα του. Μια πρεμιέρα που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο τόσο των Καβαλιωτών φιλάθλων όσο και αυτών των φιλοξενούμενων, που ετοιμάζουν εκδρομές.

Ο 43χρονος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον στόπερ Θωμά Γκαρακλίδη να ξεπερνά εντελώς τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, γεγονός που τον καθιστά φαβορί για να βρεθεί και στο βασικό σχήμα της Δευτέρας.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Χαραλαμπίδη παραμένει ο Γκανέζος επιθετικός Αμπντούλ Ρασίντ, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ θα βρεθεί στην Καβάλα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και μόλις λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την έκδοση βίζας.

Από κει και πέρα, οι προπονήσεις γίνονται σε δύο γκρουπ, με το ένα να περιλαμβάνει όσους υπολογίζονται άμεσα από τον Καστοριανό τεχνικό και ένα δεύτερο με παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του και πρόκειται να αποχωρήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Αποκαλυπτήρια για διοίκηση, φανέλα στο «Galaxy»

Για σήμερα το μεσημέρι και ώρα 13.00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου ης ΠΑΕ Καβάλα προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο «Galaxy» στην αίθουσα «Φίλιππος».

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του σχήματος του νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ θα παρουσιαστούν ο νέος προπονητής, οι παίκτες, η φανέλα που θα φορά η ομάδα την προσεχή περίοδο, τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς και το χορηγικό πρόγραμμα των «κυανολεύκων».

 

Βλέπει Ηρακλή ο Χαραλαμπίδης

Την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» τον προσεχή αντίπαλο του ΑΟΚ, τον Ηρακλή, θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Απ. Χαραλαμπίδης, που θα βρεθεί στο Καυταντζόγλειο για την αναμέτρηση του «Γηραιού» με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Χαραλαμπίδης έχει άποψη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς από την ημέρα που επέστρεψε από την Κύπρο, είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει αγωνιζόμενη, ωστόσο τώρα θα μπορεί να έχει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα, λίγες μέρες πριν τη δευτεριάτικη αναμέτρηση.

 

Η Λ.Φ.Κ. στην KavalaExpo

Η Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας και η Λ.Φ.Κ θα βρίσκονται και φέτος στην έκθεση KAVALA EXPO 2013 του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας και όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «καλούν όλους εσάς να την επισκεφτείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και το περίπτερο μας. Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε διαρκείας τόσο του ΑΟΚ (η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα της ΛΦΓΚ για έκπτωση 50% στα διαρκείας των γυναικών) όσο και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, στηρίζοντας έτσι τις τοπικές μας ομάδες. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά δρώμενα και τους στόχους της ΛΦΚ αλλά και για τις κοινωνικές δράσεις και τις προσπάθειες στήριξης ευπαθών ομάδων από την Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας».