Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ: Άφησε υποσχέσεις, έχει περιθώρια βελτίωσης

Φιλική νίκη για την Ένωση χθες στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» επί των Ικάρων Σερρών με 70-52

 

 


Φωτο: Λάσκαρης Τσούτσας

 

Έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πατώντας γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επικράτησε των Ικάρων Σερρών (ομάδα της Α2) στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με 70-52.
Η ομάδα του Θωμά Νίκου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της (στις 12/10 με τον Ηρακλή στην Καλαμίτσα) απέναντι στους Σερραίους που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους.
Κορυφαίοι για την Ένωση, η οποία χρειάζεται δουλειά και έχει περιθώρια βελτίωσης, οι Αγγελακόπουλος και Τότσιος με 11 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Καραποστόλου με 9, Κρστέφσκι και Καλαμπάκας με 8.

Την Κυριακή η Ένωση θα βρεθεί στις Σέρρες, με τους Ικάρους να ανταποδίδουν τη φιλοξενία, ενώ το τεχνικό τιμ συνεχίζει να αναζητά έναν παίκτη για να «γεμίσει» τη ρακέτα και να πλαισιώσει τον Κρστέφσκι.

 

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 37-26, 48-39, 70-52.
Ε.Κ. Καβάλας: Παπαρέγκας 2, Κρστέφσκι 8, Τότσιος 11(1), Καλαμπάκας 8, Κατσαρές 5, Αγγελακόπουλος 11(1), Καραποστόλου 7(2), Γκέλιος 4, Καραθανάσης 6, Βελισσαρίου 5(1), Καλαϊτζίδης 2, Αράπης.

Εν τω μεταξύ, η σερραϊκή ομάδα ανακοίνωσε χθες τη συμωνία της με τον Χρήστο Λυμπερόπουλο. Ο Έλληνας γκαρντ θα εξαργυρώσει την πολύ καλή περσινή σεζόν που έκανε με το Λαύριο, καθώς είναι επιλογή του Νίκου Οικονόμου για να ενισχύσει την ομάδα.

Έτσι, παρά το έντονο ενδιαφέρον του Περιστερίου, και αρκετών ομάδων της Α2, ο 25χρονος γκαρντ καταλήγει στις Σέρρες. Την περσινή σεζόν σε 20 παιχνίδια είχε 11,4 πόντους και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αρκαδικό και Ν. Κηφισιά.