Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟΚ: «Όποιος δεν πειθαρχεί, θα φεύγει»

Ομιλία Χαραλαμπίδη σε παίκτες – Πειθαρχία και πολύ δουλειά ζήτησε ο Καστοριανός τεχνικός – Πρόσκληση της ΠΑΕ για την εκδήλωση της Πέμπτης

 

Παρόντος του νέου του τεχνικού, Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο ΑΟΚ ηττήθηκε το Σάββατο με 0-1 στην Κατερίνη από τον Βατανιακό, με τον Καστοριανό τεχνικό να βγάζει τα συμπεράσματά του.
Στο πρώτο μέρος, όπου αγωνίστηκαν οι βασικοί και ο 43χρονος προπονητής έκανε πρόβα ενδεκάδας ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Ηρακλή στο «Ανθή Καραγιάννη», οι «κυανόλευκοι» έδειξαν σημάδια βελτίωσης, αλλά και ορισμένες χτυπητές αδυναμίες, τις οποίες ο Χαραλαμπίδης άρχισε από χθες να δουλεύει στην προπόνηση.

 

Ομιλία και τακτική

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση και πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης, ο Απ. Χαραλαμπίδης μίλησε στους νέους παίκτες του, επισημαίνοντας τον τρόπο λειτουργίας που θέλει να έχουν οι δικές του ομάδες, στηρίζοντας πολλά στο κομμάτι της πειθαρχίας.

«Τα αστειάκια πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες μου. Δυστυχώς, δουλεύατε σαν σε χωριό το προηγούμενο διάστημα», είπε ο Χαραλαμπίδης, αφήνοντας αιχμές και για τους προκατόχους του και συνέχισε: «Ο ΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Θέλω από όλους σας σοβαρότητα, πειθαρχία και πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όποιος δεν κάνει κάτι από αυτά δε θα διστάσω να τον διώξω από την προπόνηση», κατέληξε ο Καστοριανός προπονητής.

Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε πολύ τακτική. Κυρίως, ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους, αφού ο Χαραλαμπίδης θέλει οι ομάδες του να έχουν αυτές τον έλεγχο, τονίζοντας στους παίκτες ότι με καλή κατοχή, επιτυγχάνεται και η διασφάλιση της άμυνας.

Στη συνέχεια, έγινε και οικογενειακό διπλό, με τις οδηγίες του 43χρονου προπονητή να επικεντρώνονται στο transitioning (τη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση).

 

Η ΠΑΕ για την εκδήλωση της Πέμπτης

Δελτίο τύπου-πρόσκληση απέστειλε χθες η ΠΑΕ Καβάλα, καλώντας όλα τα τοπικά μέσα σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει την Πέμπτη και ώρα 13.00 στο ξενοδοχείο GALAXY, μέσω της οποίας θα παρουσιάσει το νέο προπονητικό τιμ, τη φανέλα, τα εισιτήρια διαρκείας για τη χρονιά που ξεκινά, καθώς και τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα. Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ κάνει γνωστά τα εξής: Σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ομάδας 2013-2014 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:00, στο ξενοδοχείο GALAXY, αίθουσα «Φίλιππος». Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ θα παρουσιάσει το πλάνο της για την αναδιάρθρωση και την ανάπτυξη της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει η παρουσίαση του προπονητικού team και των ποδοσφαιριστών της. Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Τέλος θα παρουσιαστεί το χορηγικό και διαφημιστικό πρόγραμμα καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2013-2014. Η παρουσία όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα μας δώσει ιδιαίτερα μεγάλη χαρά».