Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Μέρος τρίτο στην Α’ φάση

Άλλα πέντε εισιτήρια σφραγίζονται σήμερα για το Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας – Ντεμπούτο Ιγνατιάδη στον πάγκο του Βρασίδα

 

Με άλλα πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα με την πραγματοποίηση, από τα οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Χρυσοχωρίου.
Εκεί θα κοντραριστούν για ένα εισιτήριο στη β’ φάση ο τοπικός Απόλλων σε κλασικό παιχνίδι Λίγκας με τον Βρασίδα. Το ματς, πέρα από το γεγονός ότι θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες παίζουν στην ίδια κατηγορία, έχει ένα ακόμη σημείο που τραβάει τα βλέμματα, μια και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Νέας Περάμου ο Στέλιος Ιγνατιάδης.
Ντέρμπι Θάσου και μάλιστα ομάδων της Α’ κατηγορίας γίνεται στην Ποταμιά, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον Άρη Πρίνου και μάλιστα αμφότερες προέρχονται από σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου.

Στο Ορφάνι, ο Μ. Αλέξανδρος, μετά τα οκτώ γκολ που δέχτηκε στο πρωτάθλημα από τα Αμισιανά, ψάχνει εξιλέωση κόντρα στον Μαίανδρο Γέροντα, ενώ τα Χελιδόνια προβάρουν ως φαβορί με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ακροβουνίου στο Κρυονέρι.

Τέλος, η Δόξα Αμυγδαλεώνα θα φιλοξενήσει τον Ποσειδώνα.

Όλα τα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης στις 16.15, ενώ στη β’ φάση βρίσκονται ήδη η Α.Ε. Πιερέων, η Δόξα Λυδίας, η Δόξα Θεολόγου, η ΑΕ Καβάλας και ο Μ.Α. Αντιφιλίππων από την League ΕΠΣ Καβάλας, ενώ από την Α’ κατηγορία ο Μακεδονικός Αμισιανών και η Ασπίδα Πολυστύλου. 

 

Σήμερα, 16.15

Α.Ο. Ποταμιάς-Άρης Πρίνου

Απ. Χρυσοχωρίου-Βρασίδας

Μ.Α. Ορφανίου-Μ. Γέροντα

Χελιδόνια-Ατρ. Ακροβουνίου

Δόξα Αμυγδαλεώνα-Ποσειδών