Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ο Καβαλιώτης τοξοβόλος, Στ. Τσερκέζης, θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας

Καλά που είναι και οι χορηγοί


Ο Στέφανος Τσερκέζης θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ανοικτού Χώρου που θα γίνει στην Αττάλεια της Τουρκίας στο διάστημα 29/9 με 6/10/2013.
 
Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι θα συμμετέχει χάρη στην πολύτιμη στήριξη χορηγών που είτε αναζήτησε ο ίδιος ή ο σύλλογος του ο ΣΚΟΑΑΠΘ αφού η Ομοσπονδία Τοξοβολίας αποφάσισε λόγω οικονομικών προβλημάτων να μην οργανώσει αποστολή για
το Παγκόσμιο και κάλεσε όλους όσοι πήραν πρόκριση να συμμετέχουν με δικά τους έξοδα.
Ο καβαλιώτης διεθνής τοξοβόλος έχει λοιπόν μέσω του ΣΚΟΑΑΠΘ τη συμπαράσταση επαγγελματία που θέλει να μείνει ανώνυμος και επίσης την πρόεδρο του συλλόγου κ. Εβελίν Παπαδοπούλου.

Επίσης, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής μερίμνησε προσωπικά για να βρεθεί κάποια χορηγία, χωρίς όμως να ανακοινωθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα της προσπάθειας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δίπλα του είναι το Καφέ «MIKEL» και η πίτσα «ΜΑΜΑ», που ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα του αθλητή.

Ο Στέφανος Τσερκέζης αναχωρεί για την Τουρκία το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2013 και μπαίνει στη μάχη διάκρισης στο Ολυμπιακό τόξο από τη Δευτέρα 30 του μήνα. Έχει εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τις προσδοκίες των χορηγών του και όλων όσοι πιστεύουν σ' αυτόν και τον στηρίζουν.

Στους αγώνες θα λάβει μέρος, με δικά της επίσης, έξοδα η Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα που επίσης πήρε πρόκριση στο Ολυμπιακό τόξο. Η εν λόγω αθλήτρια μάλιστα ανέλαβε και τα έξοδα μετακίνησης του προπονητή, Αλέξανδρου Νασούλα. Επίσης, παρούσα θα είναι η ελληνική ομάδα του σύνθετου τόξου.