Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Από φέτος «Ηλεκτρονική» KavalaExpo

Περνά στην ψηφιακή εποχή η έκθεση του Επιμελητηρίου – Προβολή των εγκαινίων αύριο (20.00) με livestreaming

 

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της KavalaExpo 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ν. Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης». Μια έκθεση η οποία φέτος κλείνει τα 21 της χρόνια και θα έχει αρκετές καινοτομίες, καθώς γίνεται «ψηφιακή», προσαρμοζόμενη στα σύγχρονα δεδομένα της εποχής.

Με λίγα λόγια, οι ενδιαφερόμενοι και μυημένοι στα ηλεκτρονικά μέσα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εγκαίνια της έκθεσης, τις δράσεις και τους εκθέτες, οι οποίοι φέτος είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.
Όπως ανέφερε στο «Χ» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης, «συνολικά, στη φετινή έκθεση θα υπάρχουν περίπου 180 εκθέτες έναντι των 148 στην περυσινή KavalaExpo. Αυτό και μόνο μας κάνει αισιόδοξους για την επιτυχία της. Οι εκθέτες μας προέρχονται από έξι χώρες του εξωτερικού, τη Βραζιλία, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Περισσότεροι εκθέτες, περισσότερα περίπτερα, αλλά και περισσότερα Επιμελητήρια από τη Βόρεια Ελλάδα. Θα έχουμε μαζί μας τα πέντε Επιμελητήρια από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, καθώς κι αυτά της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Μυτιλήνης, που έρχεται με 10 επιχειρήσεις στη φετινή έκθεση. Η μεγάλη μας καινοτομία φέτος θα είναι η προβολή της έκθεσης στο κοινό μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (kavalaexpo.gr), που μας βάζει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή».

Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημάδια καταξίωσης της KavalaExpo, η οποία έχει βάλει ισχυρά θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Βαλκανική Έκθεση, φέρνοντας σε άμεση επαφή, κάτω από την ίδια στέγη τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής και τις εταιρείες που αναζητούν λύσεις.

Οι πύλες της KavalaExpo 2013 θα ανοίξουν το βράδυ της Παρασκευής, στις 20.00, με τα εγκαίνιά της και θα διαρκέσει έως τις 2 Οκτωβρίου.