Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η «KAVALA EXPO 2013»: Αμυδρές ελπίδες ανάπτυξης



Με φόντο την απόφαση της Περιφέρειας ΑΜΘ για την κατά κυριότητα  παραχώρηση του εκθεσιακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης» στο Επιμελητήριο

 

Η κατά κυριότητα παραχώρηση του εκθεσιακού – συνεδριακού κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης» από την Περιφέρεια ΑΜΘ στο Επιμελητήριο Καβάλας  θα προσδώσει μια μικρή νότα αισιοδοξίας στα εγκαίνια της  KAVALA EXPO 2013 που ανοίγει και επίσημα τις πύλες της σήμερα το βράδυ στην περιοχή της Νέας Καρβάλης .
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης  στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε θέλησε να αναδείξει την αναπτυξιακή διάσταση της απόφασης που έλαβε η Περιφέρεια ΑΜΘ υπογραμμίζοντας ότι η παραχώρηση του εκθεσιακού κέντρου θα ωφελήσει την τοπική κοινωνία και τους επιχειρηματίες.

Ο κ.  Τσατσούλης ανέφερε ακόμη ότι τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός λειτουργίας του εκθεσιακού κέντρου, που μέσα σε όλα θα περιλαμβάνει μια βαλκανική τουριστική έκθεση που θα διεξάγεται κατά την Άνοιξη. Υπογράμμισε επίσης  πως θα αναβαθμιστούν οι υποδομές του εκθεσιακού κέντρου, υποσχόμενος ότι όλοι θα συμβάλλουν με πολλή δουλειά για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για την ανάπτυξη του Επιμελητηρίου και την αναγέννηση του επιχειρηματικού κόσμου.