Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΑΒΑΛΑ 2004: Σε εξέλιξη η προετοιμασία της


Από τη Δευτέρα (2/9) ξεκινάνε τα τμήματα υποδομής του συλλόγου

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της Καβάλας 2004 που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η λειτουργία όλων των τμημάτων υποδομής του Καβαλιώτικου συλλόγου. Τμήματα όλων των ηλικιών τα οποία θα λειτουργήσουν με έμπειρους πτυχιούχους προπονητές σε γήπεδο φυσικού χλοοτάπητα και πιο συγκεκριμένα με τους προπονητές Γιάννη Δερβετζή και Φίλιππα Φιλίππου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 κάνει γνωστά τα εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα συμμετέχει υπό την καθοδήγηση του προπονητή Φίλιππα Φιλίππου. Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και αυτά είναι τα εξής: Κωνσταντίνος Καζαντζίδης, Νικόλαος Χατζηνικολάου, Δημήτριος Μαυρόπουλος, Άρπεν Τσένα, Γεώργιος Πατσιάς και Κωνσταντίνος Καραγκελίνογλου.

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 6 η ώρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των τμημάτων υποδομής στο αθλητικό κέντρο μικρών ηλικιών που βρίσκεται στην περιοχή του Κωτσάλου. Οι εγγραφές για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14 βρίσκονται σε εξέλιξη και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6939-543.735. Τα τμήματα υποδομής της Καβάλας 2004 θα λειτουργήσουν με έμπειρους πτυχιούχους προπονητές σε γήπεδο φυσικού χλοοτάπητα και πιο συγκεκριμένα με τους προπονητές Γιάννη Δερβετζή και Φίλιππα Φιλίππου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τις παρακάτω επιχειρήσεις για τη συμπαράστασή τους προς το σύλλογο: Μίνι μάρκετ «Ο Πλάτανος» Γιώργος Μανάφης, Τσιπουράδικο «Ο Περδίκης» στην παραλία της Καβάλας, Κρεοπωλείου Ευθύμιος Κουρδουκούζης επί της οδού Φιλίππου, Συνεργείο αυτοκινήτων Γεώργιος Συρόπουλος στο Χαλκερό Καβάλας καθώς επίσης και τον συμπολίτη μας Θωμά Καπράκη».

 

Ενίσχυση για Ηρακλή και Α.Ε. Καβάλας

 

Ο Ηρακλής Καβάλας ήρθε σε συμφωνία με τον Θανάση Καραπατσιά. Ο 22χρονος επιθετικός είχε την περυσινή περίοδο 11 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα του Ορφέα Ελευθερούπολης στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. 

Η Α.Ε. Καβάλας ενισχύθηκε στην άμυνα, καθώς απέκτησε τον Πάρη Σεμερτζίδη που κι αυτός τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Ορφέα  Ελευθερούπολης. 

Ο Κεραυνός Ελευθερών προχώρησε σε δύο ακόμη μετεγγραφές, αποκτώντας τον 22χρονο Νίκος Βαζακίδης από τον Αετό Ορφανού και τον 17χρονο Στέλιο Σταματάκη από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου.