Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Το Καλοκαίρι φταίει για όλα…

 


 

Καθυστέρηση 10 ημερών στο έργο του δρόμου στο νοσοκομείο λόγω της «νεκρής» περιόδου που δεν «πέφτει» άσφαλτος  

 

 

Με καθυστέρηση δέκα ημερών ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες στον δρόμο, αλλά και τον κόμβο που θα συνδέσει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με την εθνική οδό.

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις του δήμου Καβάλας στις 24 του περασμένου Ιουλίου να ανέφεραν ότι οι εργασίες θα ολοκληρώνονταν ταχύτατα και ότι το έργο θα παραδίδονταν προς χρήση μετά από περίπου 20 μέρες, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς το… καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Θόδωρου Μουριάδη στο «Χ», η καθυστέρηση οφείλεται στη «νεκρή» περίοδο του Αυγούστου, όπου δεν στρώνονται ασφαλτικά, αλλά και στο γεγονός βάσει διαδικασίας ο εργολάβος δικαιούνταν να λάβει μια προκαταβολή, που τελικά έλαβε πριν λίγα 24ωρα.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Μουριάδης, από χθες ξεκίνησε να «στρώνεται» το «3Α», που είναι η υπόβαση του οδοστρώματος, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς από την προσεχή Τετάρτη θα «πέσει» και το ασφαλτικό μέρος, ώστε να ολοκληρωθεί μετά κόπων, καθυστερήσεων και (εσχάτως) πολλής σκόνης η συγκεκριμένη παρέμβαση.

Το τμήμα του δρόμου από το νοσοκομείο προς τη συνοικία του Αγίου Λουκά και μέχρι την οδό Ιοκάστης στη συμβολή της με την 11ης Μεραρχίας θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, αν δεν υπάρξουν κι εκεί ανάλογες καθυστερήσεις.