Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 56χρονου στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης


Συνελήφθη ο 54χρονος ημεδαπός δράστης

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, η προχθεσινή ανθρωποκτονία, με θύμα έναν 56χρονο ημεδαπό, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης. Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες (29-08-2013) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, προχθές (28-8-2013) το βράδυ, στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης, βρέθηκε νεκρός ο 56χρονος, εντός οικήματος ιχθυοτροφείου όπου εργαζόταν, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, κατάφεραν μετά από συστηματική έρευνα, να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ενώ μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και τη συνδρομή των αστυνομικών της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, επετεύχθη η σύλληψη του, χθες (29-8-2013) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.