Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Εμφανίστηκε η τροχαία!!!


Μετά από αρκετό καιρό, είδαμε άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας σε ρόλο Τροχαίας, να επιτηρούν την κίνηση στους δρόμους της πόλης και να “κόβουν” κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα. Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησαν πολύ καιρό να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά όπως λέει και ο λαός “κάλλιο αργά παρά ποτέ”.

Άλλωστε, ως γνωστόν, τα κενά στην Αστυνομία Καβάλας είναι πάρα πολλά. Εδώ δεν υπάρχει επαρκές ανθρώπινο δυναμικό για τις περιπολίες και τις λοιπές υπηρεσίες. Τώρα που επιφορτίστηκαν και με το καθήκον της επιτήρησης της κυκλοφορίας, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία των αστυνομικών στους δρόμους κρίνεται επιτακτική, διότι το κακό με το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα έχει  παραγίνει. Το παράνομο παρκάρισμα σε κάθε διαθέσιμο σημείο της πόλης (ακόμα και στα πεζοδρόμια και τις θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ) και το μποτιλιάρισμα είναι, δυστυχώς, μια συνηθισμένη εικόνα, ιδίως από την στιγμή που καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία. Ελπίσουμε μόνο η παρουσία της τροχαίας να μην είναι περιστασιακή αλλά μόνιμη!!!