Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπές δικύκλων


Συνελήφθησαν προχθές (24-8-2013) το απόγευμα και το βράδυ, σε επαρχιακή οδό και σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής δικύκλων. 


Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα σε επαρχιακή οδό της Δράμας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να σπρώχνουν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχαν αφαιρέσει το ίδιο μεσημέρι από την πόλη της Καβάλας. Οι δύο δράστες, στη θέα των αστυνομικών, εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, πλην όμως ο 35χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 39χρονος κατάφερε αρχικά να διαφύγει.


Ακολούθως, ο 39χρονος μετέβη σε χωριό της Δράμας και αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ το ίδιο βράδυ εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

 

Τα παραπάνω δίκυκλα κατασχέθηκαν, προκειμένου να  αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.


Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι το ίδιο μεσημέρι ο 39χρονος επιχείρησε να αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Καβάλας χωρίς να τα καταφέρει.


Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν για τους δύο δράστες θα αποσταλούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών.