Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Κινητοποιήσεις επαγγελματοβιοτεχνών: Δίνουν «Ραντεβού» στις 7 Σεπτέμβρη


Για μεγάλες κινητοποιήσεις στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. προειδοποίησε ο πρόεδρος του Ο.Ε.Β.Ε.Κ., Π. Αρσονιάδης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 
Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών ανήμερα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις 7 Σεπτεμβρίου προειδοποίησε ο Παναγιώτης Αρσονιάδης μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση της κυβέρνησης εναντίον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως τη χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε χθες με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη και τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη Παναγιωτίδη, με θέμα την μεγάλη κινητοποίηση των επαγγελματιών στην Θεσσαλονίκη.


Ο Βασίλης Λεμονίδης δήλωσε πως τους επαγγελματίες ενώνουν πλέον τα κοινά καθημερινά προβλήματα, που ολοένα γιγαντώνονται και η αντίδραση στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. οφείλει να είναι δυναμική, μια και οι επτά στους δέκα επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μένοντας «ξεκρέμαστοι» για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.