Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΟΚ: Άρεσε, αλλά…


Θετικά τα πρώτα δείγματα για τον ΑΟΚ στο 5-0 επί του Κεραυνού Πέρνης – Αναμένονται ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για μεταγραφές

 

 

Θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα για τον ΑΟΚ στο πρώτο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας με 5-0 στην Πέρνη του τοπικού Κεραυνού, που συμμετέχειστο πρωτάθλημα της Λίγκας ΕΠΣ Καβάλας και κάνει όνειρα ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης έβγαλε ορισμένα συμπεράσματα για το δυναμικό που δουλεύει και το οποίο δεν είναι σίγουρα ολοκληρωμένο στην παρούσα φάση. Τα γκολ σημείωσαν οι Αλεξίου, Πάλλας, Θεοδωρίδης, Χελιδώνης και Παπαδόπουλος.

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι Άρτσε, Πάλλας, Αλεξίου, Χελιδώνης και Χατζηλαζαρίδης.

Από κει και πέρα, ο ΑΟΚ θέλει να ελαχιστοποιήσει τυχόν λάθη στη μεταγραφική περιόδο, μια και έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόλις τέσσερις παίκτες άνω των 24 ετών, ειδικότερα δε από τη στιγμή που τη μία θέση θα καταλάβει ο Ντουτσαρίδης, το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε πριν τις 30 Ιουνίου και θεωρείται μεταγραφή.

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Μάριαν Μεκέα, ο Σέρβος μέσος Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς και ο αμυντικός Αλέξανδρος Μπίρης, τελικά δε θα αποκτηθούν, αφού ο ΑΟΚ φανερά ψάχνει κάτι καλύτερο.

Ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα και μάλιστα επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος αποχώρησε από την Αλκή της Κύπρου λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Παράλληλα, ο Γ. Τοπαλίδης και οι συνεργάτες του ξεσκονίζουν την αγορά στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού μέσου.

 

Νέο τεστ με Α.Ε. Καβάλας

Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει αύριο (18.00) ο ΑΟΚ στο Βερούλειο με την Α.Ε. Καβάλας, με τον Γ. Τοπαλίδη να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

Εκτός από το φιλικό με την ΑΕΚ, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο (31/8) στη Χρυσούπολη τον τοπικό Νέστο στο πιο δυνατό από τα μέχρι τώρα φιλικά με τον νεοφώτιστο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Νέστο, που ενισχύθηκε σημαντικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

 

Στην Αθήνα ο Τσοκτουρίδης

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Γιώργος Τσοκτουρίδης, όπου θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League, εκεί όπου πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πολλά ανοιχτά θέματα γύρω από τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος.

Η συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 13.00 και θα συζητηθούν δύο κυρίως θέματα. Το πρώτο και βασικότερο θέμα της συνεδρίασης του Δ.Σ. έχει να κάνει με την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να συγκροτηθούν οι δύο όμιλοι και να γίνουν γνωστές οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο όμιλο με γεωγραφικά κριτήρια.

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με το θέμα του ορισμού της ημερομηνίας της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος η οποία αναμένεται να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση της Football League:

«Συνεδριάζει την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013 και ώρα 13.00, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Προκήρυξη Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2013-2014

2.- Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής κλήρωσης πρωταθλήματος.

3.- Διάφορα Θέματα».