Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ανανεωμένος «Γηραιός»


Λίφτινγκ στο ρόστερ της ομάδας, με την έμφαση να δίνεται σε νέα παιδιά

 

 

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στο αναβαθμισμένο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες ο Ηρακλής Καβάλας.

Οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, έκλεισαν νεαρούς ως
επί το πλείστον παίκτες και φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά από πέρυσι.

Στόχος του προπονητή Κώστα Λογοθέτη και της διοίκησης είναι σε πρώτη φάση το δέσιμο, ενώ εντός του δεύτερου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου θα προγραμματιστούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης είναι από τους βασικούς «αιμοδότες» και του φετινού ρόστερ, με τους Γανίτη, Λαζαρίδη, Κουκουτίνη και Γοργόνη να είναι η συνέχεια μιας συνεργασίας που ξεκίνησε από πέρυσι.

Αποκτήθηκε ο φέρελπις και πανύψηλος 16χρονος σέντερ, Καραμανώλης, που βλέπει τον κόσμο από τα 2.05μ, ο Χρυσαφούδης και ο Ντιμπ, που προέρχονται από την Αγία Βαρβάρα, ο Ψύλλιας από τον Αστέρα (που μικρότερος πέρασε κι αυτός από τα τμήματα υποδομής της Ένωσης), καθώς και ο Γερακίδης που έρχεται από ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα νέα αποκτήματα: Χρήστος Στύλος (19), Τάσος Γανίτης (18, Ε.Κ. Καβάλας), Νίκος Γοργόνης (18 Ε.Κ. Καβάλας), Κώστας Χρυσαφούδης (20, Αγία Βαρβάρα, δαν. από Ένωση), Μάνθος Κουκουτίνης (20, Ε.Κ. Καβάλας), Νίκος Δημητρακάκης (40, ΑΟ Χρυσούπολης (2011-12), Νίκος Γερακίδης (28, Βεργίνα Θεσσαλονίκης)

Κώστας Ντιμπ (20, Αγία Βαρβάρα) Ανδρέας Ψύλλιας (23, Αστέρας Καβάλας), Κώστας Λαζαρίδης (17, Ε.Κ. Καβάλας), Κοσμάς Καραμανώλης (17), Λάζαρος Γρηγοριάδης (30), Γιάννης Παπαβασιλείου (20).