Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

AOK: Μετράει δυνάμεις με Φωστήρα


Πρώτο σοβαρό τεστ για τον ΑΟΚ σήμερα στις 17.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» - Στο εξωτερικό Τσάκας, Ελευθεριάδης – Αποφεύχθηκε το φιάσκο με την αίτηση συμμετοχής

 


Το πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα, στις 17.00, στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ με αντίπαλο τον Φωστήρα. Μετά τα εγχώρια τεστ με Πέρνη, Α.Ε. Καβάλας και Νέστο Χρυσούπολης, οι «κυανόλευκοι» μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, φιλοξενώντας μια ομάδα από τον Νότιο Όμιλο της Football League, η οποία κι αυτή το καλοκαίρι είχε ορισμένες διοικητικές αλλαγές.

Η προετοιμασία κυλά με διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντίτχελμ Φέρνερ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι είναι λάτρης της πειθαρχίας και προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να περάσει τη δική του φιλοσοφία με σκληρή δουλειά.

Ο Γερμανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία σήμερα να βγάλει και τα πρώτα του συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει περίπου ανάλογη δυναμική και να αποκρυσταλλώσει την άποψή του για τους παίκτες που έχει στα χέρια του, αλλά και να δει τυχόν κενά που θα μπορούν να καλυφθούν με μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών, οι οποίες επιτρέπονται έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Στο σημερινό φιλικό θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

 

Στο εξωτερικό Βλ. Τσάκας και Φ. Ελευθεριάδης

Δύο από τους ανθρώπους που κινούν πλέον τα νήματα, αναφορικά με την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΑΟΚ, οι Βλάσης Τσάκας και Φάνης Ελευθεριάδης μετέβησαν στο εξωτερικό.

Ο Β. Τσάκας βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού (φήμες αναφέρουν ότι είναι στην Εσθονία), ενδεχομένως για μεταγραφικά ζητήματα και θα επιστρέψει στην Καβάλα την προσεχή Παρασκευή, ενώ ο Φ. Ελευθεριάδης θα λείψει για μια εβδομάδα στη Γερμανία, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Στην Καβάλα παρέμεινε μόνο ο εκτελών χρέη γενικού αρχηγού, Σάκης Παπαδόπουλος.

 

Αύριο η κλήρωση της Β’ Εθνικής

Για αύριο Πέμπτη (5/9) και ώρα 12.00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος των δύο ομίλων της Football League, με τη σέντρα να δίνεται την τελευταία Κυριακή του μήνα (29/9). Όσον αφορά το πρωτάθλημα νέων, αυτό θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.

 

Ανοργάνωτη η ΠΑΕ, παραλίγο να εκτεθεί με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα

Την τελευταία ώρα κατάφεραν οι άνθρωποι του ΑΟΚ να αποστείλουν στα γραφεία της Football League την αίτηση με τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλας στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Η αποχώρηση του Δ. Κωνσταντάρα, ο οποίος πήρε μαζί του και όλο το αρχείο, όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες του ΑΟΚ, δημιούργησε σωρεία προβλημάτων, όπως επί παραδείγματι με την κατάθεση των συμβολαίων, αλλά και της αίτησης συμμετοχής. Τελικά, τόσο η σύνταξη των συμβολαίων για την έκδοση δελτίων ξεπεράστηκε, ενώ η αίτηση συμμετοχής κατατέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ώστε η ΠΑΕ Καβάλα να μην κηρυχτεί εκπρόθεσμη.