Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ


Μεγάλο πρόβλημα η κατάληψη θέσεων στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων, ραμπών και διαβάσεων

 

Συνάντηση του συλλόγου ΑμΕΑ Καβάλας με τον αστυνομικό διευθυντή

 Το ΔΣ του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας έπειτα από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και το κενό που δημιουργήθηκε στην αστυνόμευση των θέσεων στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων, ραμπών, διαβάσεων κλπ , αποφάσισε να επισκεφτεί τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ.  Κοσκερίδη Μ. προκειμένου να του παραθέσει τους προβληματισμούς και την εύρεση αποτελεσματικής λύσης, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της αυθαίρετης κατάληψης των παραπάνω θέσεων και σημείων.

Ο κ. Κοσκερίδης ενημέρωσε την Διοίκηση του Νομαρχιακού Συλλόγου ότι στο ζήτημα αυτό θα ανατεθεί στην Ομάδα ΔΙΑΣ. Ήδη στα μέλη της Ομάδας έχουν δοθεί μπλοκάκια Βεβαιώσεων Παραβάσεων του ΚΟΚ, προς επίλυση του μεγάλου προβλήματος κατάληψης των θέσεων στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων και λοιπών σημείων, καθώς επίσης ήταν θετικός στην πρόταση του Συλλόγου, κάποιες ημέρες της εβδομάδας να βγαίνει μικτό κλιμάκιο απαρτιζόμενο από μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ και μελών της Διοίκησης του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας προς αυτοψία των χώρων αυτών.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οδηγούς  φίλους  συμπολίτες μας, ότι καλό θα είναι να αποφεύγουν να σταθμεύουν όπου αυτό απαγορεύεται, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται / σταθμεύουν τα άτομα με αναπηρία, όπως αυτό προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία. Επίσης τους καλούμε να μην σταθμεύουν σε ράμπες και διαβάσεις.