Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ενίσχυση στο παραπέντε


Αντωνίου, Φίλων και Κάμπατζης για Ακροπόταμο – Κατράνας, Χαριτίδης για Νέστο, Τσορμπατζής για Βυζάντιο

 

Σε τρεις σημαντικές κινήσεις προχώρησε ο Άρης Ακρτοποτάμου, ενισχύοντας το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», ύστερα από εισήγηση του προπονητή Νίκου Καραμπετάκη ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους Στάθη Φίλωνα και Γιώργου Αντωνίου, αλλά και στον δανεισμό από τον ΑΟΚ του Δημήτρη Κάμπατζη.

Ο Φίλων είναι 22 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στο ρόστερ του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος, μπροστά από τους δύο στόπερ όσο και ως κεντρικός αμυντικός, εφόσον παραστεί ανάγκη. Στο Σιδηρόκαστρο είχε πάει τον Αύγουστο του 2011 από την ΑΕ Περάματος και πρόκειται για έναν κλασικό παίκτη αυτών των κατηγοριών.

Ο Γιώργος Αντωνίου είναι ευρέως γνωστός στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο Καβαλιώτης μέσος είχε ένα πέρασμα τα τελευταία χρόνια από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, χωρίς ωστόσο να κάνει το βήμα παραπάνω και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Τελευταία φορά που φόρεσε φανέλα καβαλιώτικης ομάδας ήταν αυτή του Ορφέα την περίοδο 2008-09. Έκτοτε, πέρασε από τις ΠΑΕ Τρίκαλα, Θρασύβουλου, Πανηλειακού, Προοδευτικής και Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι 21 ετών και μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ακόμη, η διοίκηση του Άρη συμφώνησε και με τον ΑΟΚ για την επέκταση του δανεισμού του 20χρονου αριστερού μπακ-χαφ, Δημήτρη Κάμπατζη, ο οποίος από τον περασμένο Γενάρη βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας. Φέτος, ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ακροπόταμο, στη συνέχεια βρέθηκε σε αυτήν της Καβάλας, όμως οι αλλαγές στο διοικητικό έφεραν και την εκ νέου επιστροφή του στο δυναμικό του Άρη.

Εκτός από προσθήκες, υπήρχαν και αποχωρήσεις από την ομάδα του Ν. Καραμπετάκη, μια και ο Γιώργος Τσορμπαντζής μετά από πέντε χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

 

Νέστος: Πήρε Χαριτίδη, Κατράνα

 

 

Με δύο σημαντικές προσθήκες ενισχύθηκε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, αποκτώντας τους Ξανθιώτες Αντώνη Χαριτίδη και Αυγερινό Κατράνα. Ο Αυγερινός Κατράνας είχε ξεκινήσει από τις Ελπίδες Ξάνθης, έχοντας τα τελευταία χρόνια θητεία σε Παναθηναϊκό, Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό, Αγία Παρασκευή, Κόρινθο, Κορωπί, Απόλλωνα Σμύρνης και Βύζαντα Μεγάρων. Είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και στόπερ.

Ο Αντώνης Χαριτίδης (με θητεία σε SkodaΞάνθη U21και Εθνικό Γαζώρου), είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός χαφ. Διαθέτει καλά στημένα χτυπήματα, ενώ μέχρι πρόσφατα ανήκε στο δυναμικό του Εθνικού Γαζώρου, δείγμα πως ο Νέστος στοχεύει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Εκεί θα βρει έναν μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, τον Αντώνη Μαχαιρούδη, με τον οποίο συνυπήρξαν στη σερραϊκή ομάδα.
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο Γιώργος Καπνόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.