Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Άνεργος με Lamborghini

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στην Θεσσαλονίκη, όταν θέλησαν να ελέγξουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη μιας λευκής Lamborghini των 6500 κυβικών (ένα όχημα που κοστίζει πάνω από 400.000 €). Και αυτό διότι, όπως διαπιστώθηκε, ο ιδιοκτήτης (ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα) δήλωνε… άνεργος!!! Ναι, καλά διαβάσατε!!! Άνεργος με Lamborghini.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ιδιοκτήτης δεν έχει υποβάλλει καν φορολογική δήλωση εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια, ενώ το 2010 είχε δηλώσει ετήσιο εισόδημα μόλις…1490 €!!! Με βάση αυτή την είδηση προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

α) Αν ο άνεργος μπορεί να αγοράσει μια Lamborghini, εμείς οι εργαζόμενοι τι θα πρέπει να πάρουμε; Αεροπλάνο, άρμα μάχης ή μήπως κανένα κρουαζιερόπλοιο;

β) Μήπως, τελικά, έχουν μειωθεί τόσο πολύ οι τιμές της Lamborghini και δεν το πήραμε χαμπάρι;

γ) Πώς τα κατάφερε, τελικά, και την αγόρασε την Lamborghini; Δεν θα έπρεπε να τον αφήσουν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ ώστε να μας εξηγήσει και εμάς πώς το έκανε, μπας και δούμε άσπρη μέρα;

Πέρα από την πλάκα, βέβαια, το περιστατικό αυτό δείχνει ότι στην Ελλάδα το μαύρο χρήμα ζει και βασιλεύει και εκείνοι που την πληρώνουν πάντα είναι οι νομοταγείς και αυτοί που δεν μπορούν να κρύψουν εισοδήματα! Κορόιδα!