Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟΚ: Δουλειά πάνω στις αδυναμίες


Τους τρεις παίκτες (Ρασίντ, Κονάτε, Μπεθάρες) περιμένει ο Φέρνερ για το δέσιμο της ομάδας - Προτάθηκε ο Σ. Πρίττας στην ΠΑΕ

 

 

Παρά το προχθεσινό φιλικό με τον Φωστήρα, ο Ντίτχελμ Φέρνερ δεν ήταν καθόλου επιεικής με τους παίκτες του και χθες είδε τους παίκτες του δύο φορές στο γήπεδο, με την πρωινή προπόνηση να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα υπήρχε τακτική και οικογενειακό διπλό στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Γερμανός προπονητής με τον συνεργάτη του Γιάννη Τζιφόπουλου έφυγαν με σκεπτικισμό ύστερα από όσα είδαν κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, που κι αυτή συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, οι προβληματισμοί έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο ΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός, αν και φάνηκε να είναι σε καλύτερη μοίρα από τον αντίπαλο του, ενώ και το ρόστερ του δείχνει να βρίσκεται μια κλάση πιο κα΄τω από αυτό της καβαλιώτικης ομάδας.

Για τον ΑΟΚ το ζητούμενο είναι να δουλέψει σκληρά μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι Κυπέλλου στις 14 Σεπτεμβρίου και για τη δική του καλύτερη προετοιμασία, μια και αυτός ο θεσμός δεν είναι στις προτεραιότητες.

Επίσης, οι ιθύνοντες να ξεσκονίσουν την αγορά για ελεύθερους παίκτες, ώστε να διορθώσουν τις αρκετές ελλείψεις που εμφανίζει η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή και να εντάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον κορμό τους Αμπντουλ Ρασίντ και Κονάτε, όπως και τον Ισπανό μέσο Μπεθάρες, που από την Κυριακή θα βρίσκεται στην Καβάλα.

 

Με προβλήματα η προετοιμασία

 

Με δύο προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, καθώς από τραυματισμούς υποφέρουν ο τερματοφύλακας Γιάννης Τιγγιρίδης και ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Πάλλας.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του εδώ και αρκετές ημέρες, όμως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Πάλλας, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για όση ώρα αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Φωστήρα, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου από τα δεξιά, αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή λόγω τραβήγματος και υπολογίζεται ότι θα επανέλθει κι αυτός από Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς.

 

Προτάθηκε ο Πρίττας

 

Ένας παίκτης που θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις, με βάση την εμπειρία του από την πολυετή παρουσία του σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι ο Σάκης Πρίττας, ο οποίος προτάθηκε στον ΑΟΚ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν μπορεί να προχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, μια και οι «κυανόλευκοι» συμπλήρωσαν τις μεταγραφές «μεγάλων» (παικτών άνω των 24 ετών), αφού έχουν περιορισμούς την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μια και δεν κατέθεσαν πλήρη φάκελο.

Για να προχωρήσει η περίπτωση Πρίττα, που είναι ελεύθερος, θα πρέπει ή να ακυρωθεί κάποιο συμβόλαιο ή να κλείσει τον παίκτη η νέα διοίκηση και να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από τον Γενάρη.