Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟΚ: «Κυανόλευκος» ο Μπεθάρες


Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση του Ισπανού μέσου – Έμειναν ελεύθεροι Θεοδωρίδης, Καπνόπουλο, Τσομπανόπουλο


Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Μπεθάρεθ. Ο Ισπανός μέσος, που νωρίτερα το καλοκαίρι είχε επαφές και με την Παναχαϊκή, τα βρήκε στο οικονομικό με τη νέα διοίκηση των «αργοναυτών» και πλέον είναι διαδικαστικό το ζήτημα να φορέσει τα «κυανόλευκα».

Ο Μπεθάρες, που είναι 32 ετών, είναι γνωστός από τη θητεία του στον ΟΦΗ τη σεζόν 2008-09, ενώ την περυσινή περίοδο βρισκόταν στο ρόστερ της Ταραγόνα στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας (Σεγούντα Β’), έχοντας 32 συμμετοχές.

 

Μέρες Φέρνερ στον ΑΟΚ

Από κει και πέρα, στον ΑΟΚ διανύουν από το πρωί της Κυριακής μέρες Φέρνερ. Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στην πόλη εδώ και λίγα 24ωρα και από την πρώτη μέρα της έλευσής του επιθεώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Ανθή Καραγιάννη».

Στο διάστημα αυτό είχε συνομιλία με τους Γιάννη Τζιφόπουλο και Σάκη Τσιρονίδη, ώστε να ενημερωθεί για το ρόστερ της ομάδας, ενώ χθες έκανε και τις πρώτες του προπονήσεις, με τους καινούργιους του παίκτες.

 

Είπαν «αντίο» τρεις

Παρελθόν από το ρόστερ του ΑΟΚ αποτελούν τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ ένας ακόμη παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον επιθετικό Σωτήρη Θεοδωρίδη και τους μέσους Γιώργο Καπνόπουλο και Τάσο Τσομπανόπουλο, οι οποίοι και έμειναν ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού τις καριέρες τους, αφού δε βρίσκονται στα πλάνα των νέων ιδιοκτητών.

Ο παίκτης που παραχωρήθηκε δανεικός είναι ο Δημήτρης Κάμπατζης, που δόθηκε στον Άρη Ακροποτάμου μέχρι το τέλος της περιόδου, του οποίου, ωστόσο, την εξελικτική πορεία θα παρακολουθεί η καβαλιώτικη ΠΑΕ.

 

Αύριο το φιλικό με Φωστήρα

Όπως έγινε γνωστό, από την ΠΑΕ Καβάλα, το τέταρτο φιλικό παιχνίδι των «κυανολεύκων» είναι προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (4/9) και ώρα 17.00 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Φωστήρα, όπου θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Το αυριανό φιλικό θα αποτελέσει πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ντ. Φέρνερ, ώστε να πάρει μια γεύση από τους νέους του ποδοσφαιριστές και να έχει μια καλύτερη άποψη για το δυναμικό του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται να είναι κατά πολύ φθηνότερες συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή. Έτσι, οι νέοι ιδιοκτήτες σκέφτονται να ορίσουν 40 ευρώ στη θύρα 4, 60€ στην κερκίδα της θάλασσας, 80€ στις θύρες 6 και 8 και 100€ στη θύρα 7, ενώ μέσα στην τιμή θα περιλαμβάνονται και οι αγώνες των μπαράζ, εφόσον ο ΑΟΚ τερματίσει στην πρώτη τετράδα του Βόρειου Ομίλου της Football League.